Kadr_Ayd

Başarılı
Cihaz
TUF A16 Advantage Edition
Merhaba. Laptop bugün elime ulaştı fakat görüntü gelmiyor, ne yaptıysam olmadı. Ben de tamir olmasını veya değişmesini istiyorum. Sizce ASUS teknik servisine mi göndermeliyim yoksa aldığım yere değişim talebi mi açmalıyım?

Tabii ki süresi iade geçmedikçe iade en iyisidir. Servise göndermek hem zaman kaybı hem de ülkemiz servisleri iyi hizmetleriyle ve sorun çözme becerileriyle ünlü değil hiç.

Bunun dışında şarja takıp dene açılıp açılmadığını, bazen şarja takmadan açılmayan modeller oluyor.

Tabii ki süresi iade geçmedikçe iade en iyisidir. Servise göndermek hem zaman kaybı hem de ülkemiz servisleri iyi hizmetleriyle ve sorun çözme becerileriyle ünlü değil hiç.

Bunun dışında şarja takıp dene açılıp açılmadığını, bazen şarja takmadan açılmayan modeller oluyor.

Hocam iade olmaması lazım ben kampanyalı fiyattan almıştım bir daha o fiyata düşmesi çok zor.

Merhaba. Laptop bugün elime ulaştı fakat görüntü gelmiyor, ne yaptıysam olmadı. Ben de tamir olmasını veya değişmesini istiyorum. Sizce ASUS teknik servisine mi göndermeliyim yoksa aldığım yere değişim talebi mi açmalıyım?

Görüntü gelmedi derken direk ekranmı kapalı yoksa açık bir siyah ekranmı var? Açıksa Windows kurulu gelmemiş olabilir. Ekran kapalıysa direk iade edin.

Amazon üzerinden almıştım değişim yaparlar değil mi hocam?

Müşteri hizmetleriyle konuş ille değişim istiyorum de yaparlar. Ben olsam hemen güncel fiyattan yenisini alırdım ve o gelir gelmez yüksek fiyatlı ilana eski aldığım sıkıntılı ürünü iade ederdim. Böylece yeni ürün eline hızlı ulaşır ve eskisi elden iade ile yüksek fiyata çıkacağından indirimli fiyattan almış olursun yine. Değişim istersen önce seninki depoya gidecek onaylanacak da sonra yenisini yollayacaklar.