Gaming.Gen.TR Açılmış ürün satıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrree
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
  • Etiketler Etiketler
    gaming gen

emrree

Çalışkan
Bu alemde yeniyim yanlışım varsa özür dilerim.
Gaming.Gen.TR TR'den 17.01.2025 tarihinde
ASUS ROG Delta II Wireless 2.4GHz/Bluetooth kablosuz siyah gaming (oyuncu) kulaklık siparişi verdim.
18.01.2025 tarihinde beni arayıp ürünün
İade ürün olduğu başka müşterinin alıp kutu naylonunu açtığını kutusunda hafif hasarlar olduğu söylendi ve ben de siparişi iptal ettim. Buraya yazmamın sebebi de bu siteden bu ürünü alacak dostlar varsa almasın ürün 2. el olmuş.
Ürün taksitle beraber 13.000 TL ediyor.
Bu kadar para verdiğim ürünün kutusunuda naylonunuda benim açmam gerekir.
Arayıp bilgi vermeleri güzel ama böyle bir ürünü sitede satmaları yanlış, etik değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming Gen'den bir şey alınmaz hocam. Ben de Asus marka bir monitör aldım, akşamları ışık sızmasından geçilmiyor resmen. İade edeyim diyorum peder olmaz diyor. Zaten internette biraz dolaşınca iade de kabul etmediklerini öğrendim. Keşke almasaydım, ne yapacağımı bilmiyorum. Geçmiş olsun.

ASUS monitörünün ışık sızması ile Gaming Gen'in alakası ne? Gaming Gen mi üretti monitörü, anlamadım.

ASUS monitörünün ışık sızması ile Gaming Gen'in alakası ne? Gaming Gen mi üretti monitörü anlamadım.

Kusurlu mal göndermişler. Aldığım modelin normalde fazla ışık sızması yapmaması lazımdı.

Işık sızması normal, her monitörde olabilir. Ürünü Gaming.gen.tr üretmiyor ki? Ne alaka

Kusurlu mal göndermişler. Aldığım modelin normalde fazla ışık sızması yapmaması lazımdı.
Her üretim aynı miktarda ışık sızması yapmaz. Arkadaşın alır hiç olmaz, sen alırsın aynı ürünü ama sende çok olur. Üretimden üretime değişir. Ayrıyeten onlar içini açıp kusurlu mu değil mi diye bakmıyor. ASUS onlara gönderiyor, onlar depoya alıyor satışını yapıyor.

Gaming.Gen.TR bu yaptığıyla benim gözümde daha da değer kazandı. 14 günlük yasal cayma hakkınız var. Bu süre içinde ürünü beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Bu yaptıkları yasal hakkınıza değer verdiklerini gösteriyor, hem de üstüne üstlük istemiyorsanız iptal edebilmeniz için bilgilendirme yapmışlar. Ayrıca bu olay tüm sitelerde var ki çoğu site bunun bilgilendirmesini bile yapmıyor, direkt iade ürünün satışını yapıyor. Siz cayma hakkından gelen ürünü diğer sitelerde çöpe atıp satmadıklarını falan mı düşünüyorsunuz?

Cidden normal mi? Normalse boşuna kendi kendimi sıkıyormuşum.

IPS mi monitörün?

Evet, Asus VP249QGR modeli. Sabahları bir sorun olmuyor aydınlık ortamda, siyahlar gayet siyah, ancak akşamları siyahlar baya baya gri olarak görünüyor. Bir de görüş açısına göre grilerin parlaklık oranı artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…