Normal. Kontrastı düşük oluyor IPS panelin. Siyahlar tam siyah görünsün istiyorsan VA alacaktın. IPS panellerde ışık sızması da gayet yaygın.Evet, Asus VP249QGR modeli. Sabahları bir sorun olmuyor aydınlık ortamda, siyahlar gayet siyah, ancak akşamları siyahlar baya baya gri olarak görünüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Dexler
Uzman
Normal. Kontrastı düşük oluyor IPS panelin. Siyahlar tam siyah görünsün istiyorsan VA alacaktın. IPS panellerde ışık sızması da gayet yaygın.
Yapma be.. Üzdü. Peki sağ ol bilgilendirme için. Değişim vs. gerek yok değil mi?
İade/değişim süren geçmediyse iade etmeyi deneyebilirsin.Yapma be.. Üzdü. Peki sağ ol bilgilendirme için. Değişim vs. gerek yok değil mi?
Dexler
Uzman
İade/değişim süren geçmediyse iade etmeyi deneyebilirsin.
3 gün oldu alalı. Birkaç gün geçsin bakalım. Olmadı iade etmek için çabalarım. Sağ ol.
Son düzenleyen: Moderatör:
emrree
Çalışkan
Aslında mecburiyetten aldım kulaklık sadece gamingende ve itopya da var başka yer yok bide asusun sitesinden yönlendirdi bekliycem artık itopyadanda almamGaming Gen'den bir şey alınmaz hocam. Ben de Asus marka bir monitör aldım, akşamları ışık sızmasından geçilmiyor resmen. İade edeyim diyorum peder olmaz diyor. Zaten internette biraz dolaşınca iade de kabul etmediklerini öğrendim. Keşke almasaydım, ne yapacağımı bilmiyorum. Geçmiş olsun.
Görkem Say
Üstün
Amazon dahil tum saticilar iade edilen urunleri satiyor zaten ama hicbiri bunu telefonda acip soylemiyor. Burada sizin icin ne gibi olumsuz durum var? Adamlar telefon acip onden belirtmis iste sizde alimi iptal etmissiniz.
Adamlar, başka bir müşteriden kulaklık iade almışlar ki bu genellikle hijyen kuralları nedeniyle hiçbir firma tarafından yapılmaz. Üstelik, tekrar satışa sunduklarında size bilgilendirme de yapmışlar. Aslında tebrik edilmesi gereken bir durum.
emrree
Çalışkan
Kötü olan şu kutusu açılmış bilmem kaç gün kullanılmış iade edilmiş bir ürünü sıfır fiyatına satmakBunun nesi kötü? Dürüstçe bir yaklaşımla arayıp bilgilendirmişler mağdur olmamanız için, iptal etme seçeneği bile sunmuşlar. Belki de elinize ulaşsa anlamayacaktınız bile kutusunun daha önce açıldığını.
Ayrıca ürün sayfasında bunu belirtmeleri gerekir alacak kişi ona göre alır ya da almaz
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz siparişi iptal edince, ürün zaten tekrar listelenmemiş kontrol edebilirsiniz. Belki iade ürünü olduğunu fark etmemişlerdir ve siparişi iptal etmemek için size danışmışlardır. Büyük ihtimalle, ürün markaya geri döner, kendi standartlarına göre temizlenir, paketlenir ve tekrar satılır.Kötü olan şu kutusu açılmış bilmem kaç gün kullanılmış iade edilmiş bir ürünü sıfır fiyatına satmak
Ayrıca ürün sayfasında bunu belirtmeleri gerekir alacak kişi ona göre alır ya da almaz