Adil internet erişimi mücadelesinde desteğinizi bekliyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaNJaY_TR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 781
Tam da şu an internet kablomu yenilettim. Elimden geleni yaptım.

Türk Telekom ve SoL'u hükümet fonluyor. Yolsuzluğun ve adaletsizliğin tavan olduğu bir hükümette böyle kampanyalar bir sonuç veremez. AKP'nin tavuğuna kim kış diyebilir? Sizin gibi düşünen demişsiniz de 1 yıldır BTK ve Cimer'e 1-2 ayda bir yazıyorum. İmzayı da veririm sıkıntı değil. Sadece sonuca varamayacak dedim.

BTK'ye ve CİMER'e yazdığınız tekil yazılar bir fayda etmez zaten. Türkiye'de bir şeylerin değişmesi için gündem olması gerekiyor. Biz de sizden bu yüzden destek istiyoruz zaten. Yoksa bireysel olarak CİMER'e yazmasını biz de biliyoruz.

Ülkedeki haksızlıkların %80'i sosyal medyada ve halk arasında gündem olduğu için düzeltildi. AKP olsun X partisi olsun fark etmiyor. Gündem olduğu sürece bir şeyleri değiştirme şansımız var. AKK kaldırıldığında da aynı hükumet vardı. Yine firmaları fonluyordu.

Birbirimize negatiflik pompalarsak zaten başaramayız. Birlik olmamız lazım ki başarabilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binamda Türk Telekom FTTH altyapısı var. 100'ün üstü hızlar istediğim için zorunlu Türk Telekom kullanıyorum. SAYE tarzı bir sistem gelmedikçe de zor değiştiririm gibi duruyor. 4 yıldır istiyoruz dinleyen yok.

16 Mbps'ye ben de 700 TL ödüyorum çünkü adresimde (İstanbul) boş VDSL portu yokmuş binamızın koridorunda fiber internet için bir kutu var ama hala aktif değil. Aktifleşince ona geçeceğim ama şu an 16 Mbps'ye 700 TL ödüyorum.

İfadeler: 845
İmzaladım elbet bir sonuca varacak bu böyle gitmez.

Hocam izninizle metni kopyalayıp X'te paylaşıyorum.

Hocam izninizle metni kopyalayıp X'te paylaşıyorum.

İstediğiniz yerde istediğiniz kadar paylaşabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkürler

240 imzada kaldık. İmzalarınıza ve çevrenizle paylaşmanıza ihtiyacımız var. Bu sadece bizim için değil tüm Türkiye'nin hayatına dokunacak bir kampanya. Destek olmaktan geri durmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…