ADSL'den fibere geçiş süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2565
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 825
Bu yöntem benim de aklımdan geçti ama yasa dışı diye yapmadım. Aman sizde yapmayın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Bu yöntem benim de aklımdan geçti ama yasa dışı diye yapmadım. Aman sizde yapmayın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.
İşin şaka kısmıydı bu. Tabi ki öyle yapmam. Ancak gerçekten hani artık müstakil fark etmeksizin tüm bölgelere çekiliyor. Adınıza sevindim ama gıpta da ettim gerçekten.

İşin şaka kısmıydı bu. Tabi ki öyle yapmam. Ancak gerçekten hani artık müstakil fark etmeksizin tüm bölgelere çekiliyor. Adınıza sevindim ama gıpta da ettim gerçekten.
Tanrı'ya dua edeceğim sana da fiber gelmesi için. Kabul olur belki duam.
Biraz azim göster. Türk Telekomu sürekli rahatsız et. 2 sene sürer belki bende olduğu gibi. 2 sene dile kolay tabi beklemesi ayrı dert.

Tanrı'ya dua edeceğim sana da fiber gelmesi için. Kabul olur belki duam.
Biraz azim göster. Türk Telekomu sürekli rahatsız et. 2 sene sürer belki bende olduğu gibi. 2 sene dile kolay tabi beklemesi ayrı dert.
Bu konu hakkında zaten detaylı bilgi almıştım. En azından dürüstler ve çekilmeyecekse şimdilik olmaz diyorlar. 2021'de VDSL dönüşüm oldu ancak dediklerine göre fiber için en azından 5 yıl falan geçmesi gerek dediler bölgeyi inceleyip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…