Bu yöntem benim de aklımdan geçti ama yasa dışı diye yapmadım. Aman sizde yapmayın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.Şansa bakın. Kabloları yok ettikten sonra yüksek ihtimal bir daha toparlayamayacaklarını anlayıp sıfırdan fiber çekmişler bölgene. Yine iyi bence. En azından bir şey olmazsa FTTH kullanacaksın. Acaba direklerin tamamını dolapla birlikte ateşe mi versem bilemedim. Anca o şekilde çekerler gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?EkmekArasiSSD
Uzman
İşin şaka kısmıydı bu. Tabi ki öyle yapmam. Ancak gerçekten hani artık müstakil fark etmeksizin tüm bölgelere çekiliyor. Adınıza sevindim ama gıpta da ettim gerçekten.Bu yöntem benim de aklımdan geçti ama yasa dışı diye yapmadım. Aman sizde yapmayın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Tanrı'ya dua edeceğim sana da fiber gelmesi için. Kabul olur belki duam.İşin şaka kısmıydı bu. Tabi ki öyle yapmam. Ancak gerçekten hani artık müstakil fark etmeksizin tüm bölgelere çekiliyor. Adınıza sevindim ama gıpta da ettim gerçekten.
Biraz azim göster. Türk Telekomu sürekli rahatsız et. 2 sene sürer belki bende olduğu gibi. 2 sene dile kolay tabi beklemesi ayrı dert.
EkmekArasiSSD
Uzman
Bu konu hakkında zaten detaylı bilgi almıştım. En azından dürüstler ve çekilmeyecekse şimdilik olmaz diyorlar. 2021'de VDSL dönüşüm oldu ancak dediklerine göre fiber için en azından 5 yıl falan geçmesi gerek dediler bölgeyi inceleyip.Tanrı'ya dua edeceğim sana da fiber gelmesi için. Kabul olur belki duam.
Biraz azim göster. Türk Telekomu sürekli rahatsız et. 2 sene sürer belki bende olduğu gibi. 2 sene dile kolay tabi beklemesi ayrı dert.
Bana çekilmeyecek diye yemin eden bile oldu. Ama öngörülemeyen bir sebepten aldım şu an.En azından dürüstler ve çekilmeyecekse şimdilik olmaz diyorlar
Son düzenleyen: Moderatör:
EkmekArasiSSD
Uzman
Dediğim gibi herhalde DSL kablolarını toparlamaya pek yanaşmak istemeyip mecburi fiber çektiler.Bana çekilmeyecek diye yemin eden bile oldu. Ama öngörülemeyen bir sebepten aldım şu an.