Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat, Beylikdüzü belediye başkanı adayı oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    afganistan
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu riskin gerçekleşeceği ve geleceği belliydi, siyasetçiler buna ses çıkarmadı. O yüzden diyorum ana muhalefet başarısızdır. Böyle iktidara muhalefet yapamamak büyük bir başarısızlıktır. AKP'ye oy veren insanlarda acaba şu haberleri duyuyor mudur? Merak ediyorum.

İfadeler: 995

Dünyanın en kalabalık ülkesi dünyadaki her 8 kişiden neredeyse 2 kişi Hint veya genleri hint ırkına dayanıyor. Bir zahmet 3-5 kişi çıkarsın bu normal değil mi cidden?

Ensesi kalın yerine nüfus yoğunluğundan kaynaklı desek daha doğru olmaz mı?

Ama konumuz Hintler veya Hint insanların yeri değil konu yabancı birinin bizim için bir risk oluşturması. Sanırım dalga geçiyorsun veya seninde onlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Onlardan biri olmam kötü bir durum mu? Yakıştıramadım. Her neyse iyi Sosyaller.

Hendek olayları, barış süreci derken milletin anası ağladı.
Bir de bunların siyasi ayakları mı çıkacak? Rezillik.

Onlardan biri olmam kötü bir durum mu? Yakıştıramadım. Her neyse iyi Sosyaller.

Küçümsemiyorum, asıl sorun şudur bir ırk veya insan topluluğu bu kadar nefret edilmesine veya sevilmemesine rağmen neden ısrarla bir ülkede yaşar yaşamı kılan asıl şey insanlarla olan etkileşimdir ve o etkileşim berbat düzeydeyse isterse dünyanın en iyi ülkesinde olayım yine de giderim istenmiyorsa zorlanmaya gerek yok.

Geçen gün daha şahit oldum bir okulda 15-20 kişi ortaokul veya lise çocuğu bilmiyorum Suriyeli kızlar hepsi toplaşmış 2 tane Türk kızı dövüyorlardi güçleri ancak 2 kıza 15 kişı girişerek yetiyor. Çevredekiler ben dahil olayı ayırdık ayırmasak kızı bıçaklayacaklardı. Bu sadece şahit olduğum yeni bir olay gerçekten nefret etmek için neden de arıyorlar.

Afgan birisi okul okuyamaz ki zorbalıktan zaten bizim sınıfta Suriyeli var ara sıra vuruyoruz dümenden küfür ettiği için.

@cenazeyebekleriz hala yaşıyor, IP ban atılacağını sanmıyorum.

IP banlayınca modem kapat aç yapınca değişip tekrar giremez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…