Oyle olacak zaten. Bu ulkede kalacaklara sans diliyorum.Peki bunlar yavaş yavaş kendi mahallelerini kursalar daha sonra kendi ilçelerini ve kendi muhtarlarını kendi belediye başkanlarını seçseler?
Daha sonra ayaklanıp hak isteseler ne olacak ?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
O zaman oturup papatya çayı içeceğiz.Peki bunlar yavaş yavaş kendi mahallelerini kursalar daha sonra kendi ilçelerini ve kendi muhtarlarını kendi belediye başkanlarını seçseler?
Daha sonra ayaklanıp hak isteseler ne olacak ?
Papatya cayi etkisiz kalir. Flakka atariz iki uc tane. (şaka)
mencolarado
Başarılı
Çünkü onlar artık çoğaldılar.2010 lu yıllardan beri buradalar ve çocukları artık 12 13 yaşında ve 5 sene 6 sene sonra çok büyük olacaklar.
Artık kendi mahallelerini kuracaklar- kendi ilçelerini ve böyle büyeyecekler el ele verecekler peki onların kendi başkanlarını seçme düşüncesini engelleyebilir miyiz ?
Ayaklanıp bize doğrultursalar silahlarını ?
Bun benim gibi sıradan bir vatandaş düşünüyor başkaları düşünemiyor mu acaba
mencolarado
Başarılı
EntegrasyonArtık siyasete de girdi çöl halkı. Tamamen saçmalık. İyicene virüs gibi yayılacaklar. Biz bir şeyler yapmalıyız. Koyunlardan bir şey beklemek boşuna. Bir de buna oy veren olursa vatanseverim demesin.
Büyüyen çoğalan her varlık bulunduğu bölgeyi kendi alanı ilan etmek için güç toplamayı bekler.
Değerli dostlar artık söylenenler gerçek oldu, artık Afgan ve Suriyeliler başkan adayı olmaya başladı! Bu utanç hepimizin. Oy istiyor Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat! Türkiye'nin geldiği hale bakın değerli hocalarım.
Ülkecek beklediğimiz olay sonunda gerçekleşti
Niye hep Beylikdüzünde oluyor böyle panarolmal olaylar.
35gvm78
Üstün
Bu arkadaştan DEM'lenmiş kokusu alıyorum. SİHA haberine de milli değil falan demişti bu arkadaş.
www.trthaber.com
DEM Parti'nin 'SİHA' rahatsızlığı
SİHA ve İHA’lar terör örgütlerinin korkulu rüyası. Birçok başarılı operasyonda güvenlik güçlerinin eli ayağı. Hal böyleyken DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’ndan tepki çeken bir açıklama geldi. Hatimoğulları, “SİHA ve İHA’lara yatırım yapmayın” dedi.
www.trthaber.com
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.