Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman oturup papatya çayı içeceğiz.
Çünkü onlar artık çoğaldılar.2010 lu yıllardan beri buradalar ve çocukları artık 12 13 yaşında ve 5 sene 6 sene sonra çok büyük olacaklar.

Artık kendi mahallelerini kuracaklar- kendi ilçelerini ve böyle büyeyecekler el ele verecekler peki onların kendi başkanlarını seçme düşüncesini engelleyebilir miyiz ?

Ayaklanıp bize doğrultursalar silahlarını ?

Bun benim gibi sıradan bir vatandaş düşünüyor başkaları düşünemiyor mu acaba :) yoksa bilerek bir şeylerin planı mu bu ?

• Beğendim
İfadeler: 995
Artık siyasete de girdi çöl halkı. Tamamen saçmalık. İyicene virüs gibi yayılacaklar. Biz bir şeyler yapmalıyız. Koyunlardan bir şey beklemek boşuna. Bir de buna oy veren olursa vatanseverim demesin.
Entegrasyon:) Yavaş yavaş kendi mahalleleri kendi ilçeleri kendi belediye başkanları ve ayaklanmalar. Bunu 7-8 senedir net biliyorum 10 yıldır düşünüyorum.

Büyüyen çoğalan her varlık bulunduğu bölgeyi kendi alanı ilan etmek için güç toplamayı bekler.

Değerli dostlar artık söylenenler gerçek oldu, artık Afgan ve Suriyeliler başkan adayı olmaya başladı! Bu utanç hepimizin. Oy istiyor Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat! Türkiye'nin geldiği hale bakın değerli hocalarım.

Ülkecek beklediğimiz olay sonunda gerçekleşti :( yakında büyükşehir belediyelerinede başkan çıkarıp oyları ile alırlar şu ülkede 10 yıl sonra en kalabalık 3.ırk olacağız gibi.

• Beğendim
İfadeler: 995
Bu arkadaştan DEM'lenmiş kokusu alıyorum. SİHA haberine de milli değil falan demişti bu arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.