Zorla kafatası ırkçısı olacağım. Az kaldı. O noktaya getiriyorlar insanı...
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bu riskin gerçekleşeceği ve geleceği belliydi, siyasetçiler buna ses çıkarmadı. O yüzden diyorum ana muhalefet başarısızdır. Böyle iktidara muhalefet yapamamak büyük bir başarısızlıktır. AKP'ye oy veren insanlarda acaba şu haberleri duyuyor mudur? Merak ediyorum.
Hintler arasında dünyanın en zengin insanları var. Hatta büyük şirketlerin çoğunda Hint hissesi vardır. Hint deyip geçmemek lazım. Bizim ülkemize bu ensesi kalın hintlilerin yatırımı olsa çok farklı seviyeye çıkar iş. @EiMiko
Dünyanın en kalabalık ülkesi dünyadaki her 8 kişiden neredeyse 2 kişi Hint veya genleri hint ırkına dayanıyor. Bir zahmet 3-5 kişi çıkarsın bu normal değil mi cidden?
Ensesi kalın yerine nüfus yoğunluğundan kaynaklı desek daha doğru olmaz mı?
Ama konumuz Hintler veya Hint insanların yeri değil konu yabancı birinin bizim için bir risk oluşturması. Sanırım dalga geçiyorsun veya seninde onlardan biri olduğunu düşünüyorum.
III. Osman
Yetkin
Dünyanın en kalabalık ülkesi dünyadaki her 8 kişiden neredeyse 2 kişi Hint veya genleri hint ırkına dayanıyor. Bir zahmet 3-5 kişi çıkarsın bu normal değil mi cidden?
Ensesi kalın yerine nüfus yoğunluğundan kaynaklı desek daha doğru olmaz mı?
Ama konumuz Hintler veya Hint insanların yeri değil konu yabancı birinin bizim için bir risk oluşturması. Sanırım dalga geçiyorsun veya seninde onlardan biri olduğunu düşünüyorum.
Onlardan biri olmam kötü bir durum mu? Yakıştıramadım. Her neyse iyi Sosyaller.
- Makaleler
- 1
Hendek olayları, barış süreci derken milletin anası ağladı.
Bir de bunların siyasi ayakları mı çıkacak? Rezillik.
Bir de bunların siyasi ayakları mı çıkacak? Rezillik.
Onlardan biri olmam kötü bir durum mu? Yakıştıramadım. Her neyse iyi Sosyaller.
Küçümsemiyorum, asıl sorun şudur bir ırk veya insan topluluğu bu kadar nefret edilmesine veya sevilmemesine rağmen neden ısrarla bir ülkede yaşar yaşamı kılan asıl şey insanlarla olan etkileşimdir ve o etkileşim berbat düzeydeyse isterse dünyanın en iyi ülkesinde olayım yine de giderim istenmiyorsa zorlanmaya gerek yok.
Geçen gün daha şahit oldum bir okulda 15-20 kişi ortaokul veya lise çocuğu bilmiyorum Suriyeli kızlar hepsi toplaşmış 2 tane Türk kızı dövüyorlardi güçleri ancak 2 kıza 15 kişı girişerek yetiyor. Çevredekiler ben dahil olayı ayırdık ayırmasak kızı bıçaklayacaklardı. Bu sadece şahit olduğum yeni bir olay gerçekten nefret etmek için neden de arıyorlar.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yazıp yazıp siliyorum, bir gün içimi döküp paşa paşa cezamı alacağım.
Ben diyeceğimde yöneticiler ceza değil direk IP banlayacaklar diye susuyorum. Yoksa vallahi 1 ay falan olacaksa razıyım göze aldım
@cenazeyebekleriz hala yaşıyor, IP ban atılacağını sanmıyorum.Ben diyeceğimde yöneticiler ceza değil direk IP banlayacaklar diye susuyorum. Yoksa vallahi 1 ay falan olacaksa razıyım göze aldım![]()
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Afgan birisi okul okuyamaz ki zorbalıktan zaten bizim sınıfta Suriyeli var ara sıra vuruyoruz dümenden küfür ettiği için.
IP banlayınca modem kapat aç yapınca değişip tekrar giremez mi?
@cenazeyebekleriz hala yaşıyor, IP ban atılacağını sanmıyorum.![]()
IP banlayınca modem kapat aç yapınca değişip tekrar giremez mi?
XenForo'da değişik bir sistem var. Ne yapıp ne edip bir şekilde tespit ediliyor. Technopat'ta 6 tane çifte hesap uyarım vardı, her türlü yakalanıyorsunuz.IP banlayınca modem kapat aç yapınca değişip tekrar giremez mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.