Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu dışı değil konu mülteciler. Belediye başkanının vaatine tekrar göz at. Bu kabul edilebilecek bir şey değil.

• Beğendim
İfadeler: 995
Değerli dostlar artık söylenenler gerçek oldu, artık Afgan ve Suriyeliler başkan adayı olmaya başladı! Bu utanç hepimizin. Oy istiyor Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat! Türkiye'nin geldiği hale bakın değerli hocalarım.

Lütfen şaka olsun, yakında Suriyeli/Afgan erkekleri çekici bulan birkaç Türk kız grubu oluşacak, aramızda türeyecekler.

Ben ırkçı biriyim deyince linç yiyorum sonra.

Bu tarz durumlar ırkçılığa girmez, insan kendi ülkesinin sınırlarını koruma ve savunma hakkı vardır, eğer sen belirli bir gruba (örneğin. Araplar) yok etmek istersen, onları öld*rmek istersen ırkçı olursun.

Ucuz iş gücü için ülkeye alınan kişilerin seçme ve seçilme hakkının olmasını savunmayacağız, kusura bakmayın.

Bunların hem sigortasız çalıştırılacak kişiler olması hem de ortalama bir Türk vatandaşının karın tokluğuna yaşaması gereken paranın da altında ücretlere okey olacakları için başlı başına büyük bir problematik göçmenler. Türk vatandaşına komplodur bu kabaca, vatandaşı ezmektir.

Tabi ülkenin toprağını parsel parsel şirketlere satıp 9 işçisini toprak altında bırakan bir hükumetin ve göçmen meselesini sadece "demografik yapı" çerçevesinden değerlendiren bir muhalefetin olması da göz önüne alındığında, bu söylediklerim kimse tarafından dillendirilmeyecek.

Peki bunlar yavaş yavaş kendi mahallelerini kursalar daha sonra kendi ilçelerini ve kendi muhtarlarını kendi belediye başkanlarını seçseler?
Daha sonra ayaklanıp hak isteseler ne olacak ?

• Beğendim
İfadeler: 995
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.