Konu dışı değil konu mülteciler. Belediye başkanının vaatine tekrar göz at. Bu kabul edilebilecek bir şey değil.
Lütfen şaka olsun, yakında Suriyeli/Afgan erkekleri çekici bulan birkaç Türk kız grubu oluşacak, aramızda türeyecekler.Değerli dostlar artık söylenenler gerçek oldu, artık Afgan ve Suriyeliler başkan adayı olmaya başladı! Bu utanç hepimizin. Oy istiyor Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat! Türkiye'nin geldiği hale bakın değerli hocalarım.
Önerini dikkate alacağım. Teşekkürler.Konu dışı değil konu mülteciler. Belediye başkanının vaatine tekrar göz at. Bu kabul edilebilecek bir şey değil.
Bu tarz durumlar ırkçılığa girmez, insan kendi ülkesinin sınırlarını koruma ve savunma hakkı vardır, eğer sen belirli bir gruba (örneğin. Araplar) yok etmek istersen, omlaru öld*rmek istersen ırkçı olursun.
XenForo'da değişik bir sistem var. Ne yapıp ne edip bir şekilde tespit ediliyor. Technopat'ta 6 tane çifte hesap uyarım vardı, her türlü yakalanıyorsunuz.
Benim deneyimlerim bu şekilde. En fazla 6 ay boyunca kullanabildim sonrasında yine aynı son.Hayır. TP de bende de vardı yan hesap ve kullanıyordum.
Benim deneyimlerim bu şekilde. En fazla 6 ay boyunca kullanabildim sonrasında yine aynı son.