Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat, Beylikdüzü belediye başkanı adayı oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    afganistan
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu dışı değil konu mülteciler. Belediye başkanının vaatine tekrar göz at. Bu kabul edilebilecek bir şey değil.

İfadeler: 995
Lütfen şaka olsun, yakında Suriyeli/Afgan erkekleri çekici bulan birkaç Türk kız grubu oluşacak, aramızda türeyecekler.

XenForo'da değişik bir sistem var. Ne yapıp ne edip bir şekilde tespit ediliyor. Technopat'ta 6 tane çifte hesap uyarım vardı, her türlü yakalanıyorsunuz.

Hayır. TP de bende de vardı yan hesap ve kullanıyordum.

Benim deneyimlerim bu şekilde. En fazla 6 ay boyunca kullanabildim sonrasında yine aynı son.

Benim kullandığım yöntemi bilette söyliyeceğim şimdiki önlem alınsın

Ucuz iş gücü için ülkeye alınan kişilerin seçme ve seçilme hakkının olmasını savunmayacağız, kusura bakmayın.

Bunların hem sigortasız çalıştırılacak kişiler olması hem de ortalama bir Türk vatandaşının karın tokluğuna yaşaması gereken paranın da altında ücretlere okey olacakları için başlı başına büyük bir problematik göçmenler. Türk vatandaşına komplodur bu kabaca, vatandaşı ezmektir.

Tabi ülkenin toprağını parsel parsel şirketlere satıp 9 işçisini toprak altında bırakan bir hükumetin ve göçmen meselesini sadece "demografik yapı" çerçevesinden değerlendiren bir muhalefetin olması da göz önüne alındığında, bu söylediklerim kimse tarafından dillendirilmeyecek.

Peki bunlar yavaş yavaş kendi mahallelerini kursalar daha sonra kendi ilçelerini ve kendi muhtarlarını kendi belediye başkanlarını seçseler?
Daha sonra ayaklanıp hak isteseler ne olacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…