Hocam borsa falan diyen olmadı. Sadece para kazanmak lazım asıl. ister dilenerek, ister ayakkabı boyayarak, ister başka işler yaparak. Borsadan bahsetmedim mesajda. Aynı zamanda kem küm etmeyi bana diyorsanız şu anda sigortalı bir işte çalışmıyorum. Zamanında çalıştım. Şimdi hayatın tadını çıkarıyorum. Bu şekilde açıklasam daha iyi olur.
Profilindeki mesajları ve açtığın konuları bildiğimden öyle yazdım zaten.

Bunu bizde biliyoruz. Zaten para kazanacağım. Asıl soru daha başka aslında.
Hocam nasıl para kazanılacağına gelirsek, elinizden ne iş geliyorsa yapın. Dolandırılmayın para kazanma vaadiyle. O yeter bence. Dediğim gibi ister maaşlı çalışın, ister girişimci olun. İster borsa morsa işlerine girin.(Batarsanız sorumlusu ben değilim :D) Bu işlerden hangisinin altından kalkarsınız? Önce onu bulun. Sonra harekete geçin.

Burada gaza gelme evet yaşadığın şeyler sıkıntı fakat şu an vereceğin kararlar hayatını etkileyecek. Eğer ki istediğin bölümü kazanamıyacaksan kal mezuna. İstemeyeceğin bölümüne gideceğine hiç gitme daha iyi.

Hocam nasıl para kazanılacağına gelirsek, elinizden ne iş geliyorsa yapın. Dolandırılmayın para kazanma vaadiyle. O yeter bence. Dediğim gibi ister maaşlı çalışın, ister girişimci olun. İster borsa morsa işlerine girin.(Batarsınız sorumlusu ben değilim :D) Bu işlerden hangisinin altından kalkarsınız? Önce onu bulun. Sonra harekete geçin.
Hocam para kazanmak problem değil, zamanında çalışıp kendi bilgisayarımı kendim aldım, ailem hiç destek olmadı zaten olmazlar da. Önemli olan bu bahtsız, cahil, gurubet insanların olduğu evden ve şehirden çıkmak. Bunun içinde hangi yöntem olduğunu merak ediyorum. Aklıma ilk üniversite geldi. Çünkü arkadaşımla aynı evde kalabiliriz bu da maddi açıdan beni rahatlatır. Onun dışında üniversite olmazsa ne yapacağım konusunda fikrim yok. Çünkü 20 yaşında olmama rağmen ailemin gözünde hala 15 yaşında bir çocukmuşum gibi, bana öyle davranıyorlar sinir bozucu. Bu da özgüvenimi çok fazla baltalıyor.

Burada gaza gelme evet yaşadığın şeyler sıkıntı fakat şu an vereceğin kararlar hayatını etkileyecek. Eğer ki istediğin bölümü kazanamıyacaksan kal mezuna. İstemeyeceğin bölümüne gideceğine hiç gitme daha iyi.
Evet eğer çok radikal bir karar alıp gitmezsem %99 mezuna kalırım. Ama mezuna kalırsam aile evinde mi kalacağım? Sizin bir öneriniz var mı bu konuda?

Önemli olan bu bahtsız, cahil, gurubet insanların olduğu evden ve şehirden çıkmak. Bunun içinde hangi yöntem olduğunu merak ediyorum.
Gidecek bir yer bulun. Cebinizde paranız olsun. Sonra hazırlayın çantanızı. Takın sırtınıza. Çıkın gidin sonra. Yöntem falan yok, bam bam. :D Şaka bir yana böyle yapın. Ama sokakta da kalmayın. Gidebileceğiniz bir yer olsun. Üniversite olabilir mesela dediğiniz gibi.

Kazanamayacaksan değil de sınava 3 ay gibi bir süre kaldı, 3 ayda elinden geleni yapmalı hem sınavdan sonra vicdan azabı çekmeyip elimden geleni yaptım kafasında olmak için hem de mezuna kalacağı garanti olsa bile en iyi şartlarda kalması önemli. 1 > 0

Gidecek bir yer bulun. Cebinizde paranız olsun. Sonra hazırlayın çantanızı. Takın sırtınıza. Çıkın gidin sonra. Yöntem falan yok, bam bam. :D Şaka bir yana böyle yapın. Ama sokakta da kalmayın. Gidebileceğiniz bir yer olsun. Üniversite olabilir mesela dediğiniz gibi.
Çok cesaret verici konuşuyorsunuz. Benimde yapmak istediğim ve vermek istediğim radikal karar bu. Arkama dönüp bile bakmamak.