Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Para biriktirmeye çalışıyorum fakat enflasyondan dolayı her geçen gün TL değer kaybediyor. Ben de kendi adıma velim ile gidip döviz hesabı açabileceğim bir banka aramaya başladım. Böyle bir banka bildiğiniz var mıdır? Mobil uygulamadan yönetilebilir olursa çok iyi olur çünkü çoğu zaman alımları Papara'dan para aktararak yapacağım.

Not: 18 yaş altındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para biriktirmeye çalışıyorum fakat enflasyondan dolayı her geçen gün TL değer kaybediyor. Ben de kendi adıma velim ile gidip döviz hesabı açabileceğim bir banka aramaya başladım. Böyle bir banka bildiğiniz var mıdır? Mobil uygulamadan yönetilebilir olursa çok iyi olur çünkü çoğu zaman alımları Papara'dan para aktararak yapacağım.

Kesinlikle En Para benim gözümde Türkiye’nin en güzel kartıdır.

En Para, İş Bankası veya Garanti.

Anladığım kadarıyla tüm bankalar aile onayı ile böyle bir hesap açıyor. Şu anlık Akbank en mantıklısı gibi geliyor hem Papara anlaşmalı olduğu için ATM'lerde de kolaylık oluşturacaktır şahsen. Herkese fikrini belirttiği için teşekkürler.

Paranı zaten dolarda tutsan da değer kaybedecek. Türkiye'de 1 senelik enflasyon %60 civarı mı? Dolar enflasyonun ortalama olarak yarısı kadar artar. Doların da bir enflasyonu var, istediğin kadar basabileceğin karşılığı olmayan bir kağıtta paranı tutmamalısın. İyi şirketlerden hisse veya altın hesabı açarak paranın değerini koruyabilirsin ve artırabilirsin.