crowzyy145301
Başarılı
Arkadaşlar yaşım 16, konuya bir tık hızlı gireceğim. Bu zamana kadar ne zaman arkadaşımla dışarı çıkacak olsam babam hemen arar, neredesin ne yapıyorsun diye, saat 6-7 daha yeni yeni kızların erkeklerin kafeye geldiği zaman, gelirsin birazdan diyor, daha 13-14 yaşındaki çocuklar yeni çıkıyor, yani lise hayatım boyunca 1 tane sevgilim olamadı, arkadaş çevrem olamadı, birisi sataşsa döverim ama sonrasında çevresini çağırsa dayak yerim, biraz dışarı çıkayım iyice kilo aldım hem spora gidiyim, sınıf arkadaşlarımla sosyalleşirim sporumu yaparım diye düşündüm tamam dediler iyi bir spor salonu buldum motorla gideyim dedim, babam yine arkadaşlarınla gizli gizli buluşacaksın değil mi dedi bağırdı çağırdı, gittim mecburen mahallenin en pis Suriyeli dolu spor salonuna yazıldım, şimdi ehliyetim var okula gideyim dedim arkana sakın birini bindirme dayağı yersin dedi babam, bende dedim baba ehliyetim var bir şey olursa benim sorumluluğumda dedim benim umurumda değil dedi geçti, yani yeterince yoruldum asosyal olmaktan nefret eden bir insanım, ev üstüme üstüme geliyor psikolojim darma duman oldu biraz da içimi dökmek istedim düşünceleriniz önemli.