Doping hafızacılar basmış burayı. Kendine güveniyorsan kendi başına çalış. Konularda geride olman bayağı kötü olmuş dershane için. Yetişebileceğini düşünüyorsan dershane de mantıklı tabii.
Hocam zaten ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kendine inanıyorsa kendi çalışması daha mantıklı, ben sadece temeli olmayan birinin Doping Hafıza'yla temelini sağlamlaştırıp kendi çalışması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel sıfırsa dershane çabaladığın takdirde illa bir şeyler katar. Temelin varsa dershaneyi gereksiz buluyorum.

Dershane bilgileri pekiştirmek için var. Sıfır olan bir adama bir şey veremez. Kendim dershaneye gidip tecrübe etmiş birisi olarak konuşuyorum. Şu anda özel hoca takviyesi alıyorum, her şey yolunda gidiyor.

Hocam zaten ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kendine inanıyorsa kendi çalışması daha mantıklı, ben sadece temeli olmayan birinin Doping Hafıza'yla temelini sağlamlaştırıp kendi çalışması gerektiğini düşünüyorum.

Doping Hafızanın bir YouTube kanalından farkı yok ki. Geçen reklamlarını gördüm yok YouTube reklam algoritması akıl falan çeliyormuş. Güzel abim Premium boşuna mı var? Al keyfine bak o zaman Doping Hafıza'dan daha iyi.

Dershane bilgileri pekiştirmek için var. Sıfır olan bir adama bir şey veremez. Kendim dershaneye gidip tecrübe etmiş birisi olarak konuşuyorum. Şu anda özel hoca takviyesi alıyorum, her şey yolunda gidiyor.
Olay sadece dershane değil fark ettiysen çabaladığın takdirde yazmışım. Kendim de gittim dershaneye ondan diyorum. Kişiye bağlı genel olarak.

Doping Hafıza'nın bir YouTube kanalından farkı yok ki. Geçen reklamlarını gördüm yok YouTube reklam algoritması akıl falan çeliyormuş. Güzel abim premium boşuna mı var? Al keyfine bak o zaman Doping Hafıza'dan daha iyi.
Hocam ben zaten Doping Hafıza alsın demiyorum. İllaki alacaksa ve temeli sıfırsa Doping Hafıza alsın diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ZCPS21, çoğu dershane ticarethaneye dökülmüş durumda maalesef ve reklam işini de gerçekten iyi yapıyorlar. Öyle bir algı yapmışlar ki dershane olmadan, sınavın kazanılamayacağını düşünüyor millet.

Dershaneye yetişemezsin. Kütüphaneye yazıl oradaki öğretmenler program verir onu uygularsın, gerekirse özel ders alırsın.