Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000
İş adamıysam analog, günlük hayat için aliyorsam akıllı alirdim.
Akıllı saat alırdım.Mesela 10k gibi bir bütçeniz var diyelim. Saat alacaksınız. Analog saat mi akıllı saat mi tercih ederdiniz? Hangisi size daha uygun? Anket yapmak için bu kategoride açtım.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Zeki saat tercihimdir.
Elma ısıran
Üstün
Akıllı saat kullanmayı seviyorum. Telefon kullanmadan arama, müzik, harita, web'de arama vs gibi işlemleri yapabilmek ve ayrıca spor yapan birisi olarak egzersiz takibi sağlayabilmek müthiş. Akıllı saat alırdım.
- Makaleler
- 20
Ne için kullanacağınıza karar vermeniz gerek önce. Şahsen ben 3 ay öncesine kadar Watch6 Classic kullanıyordum ve özelliklerini kullanmadığımı fark edince satıp analog saate geçtim. Spor yapıyorsanız alınabilir ama tasarım ve kullanışlılık açısından bence alınmaz.
Ayrıca bana kalırsa akıllı saattler genellikle aktif olarak spor yapanların işine yarıyor. Kimse uykudan kalkıp dur ne kadar uyumuşum diye bakmıyor, sadece saati ilk aldığınızdaki heyecan ile ilk 1 ay bunu yapıyorsunuz. Diğer spor özellikleri veya ölçüm özelliklerini de günlük hayatınızda aktif olarak kullanmıyorsunuz mesela. Bir de tüm bunlar yetmezmiş gibi her gün veya 2 günde bir şarja takmak zorundasınız ki kullanmaya devam edebilesiniz.
Tek artı yönü saat kadranının değiştirilebiliyor olması ancak o da çok yapay durduğu için ben beğenmiyorum, bu sebeple analog saatler çok daha ağır basıyor benim gözümde.
Ayrıca bana kalırsa akıllı saattler genellikle aktif olarak spor yapanların işine yarıyor. Kimse uykudan kalkıp dur ne kadar uyumuşum diye bakmıyor, sadece saati ilk aldığınızdaki heyecan ile ilk 1 ay bunu yapıyorsunuz. Diğer spor özellikleri veya ölçüm özelliklerini de günlük hayatınızda aktif olarak kullanmıyorsunuz mesela. Bir de tüm bunlar yetmezmiş gibi her gün veya 2 günde bir şarja takmak zorundasınız ki kullanmaya devam edebilesiniz.
Tek artı yönü saat kadranının değiştirilebiliyor olması ancak o da çok yapay durduğu için ben beğenmiyorum, bu sebeple analog saatler çok daha ağır basıyor benim gözümde.
0xraptoRwave
Üstün
Ben giyilebilir teknolojileri kullanmayı sevdiğim için akıllı saat diyorum, zevkler renkler tartışılmıyor tabii.
Kesinlikle analog saat. Bu konudaki eleştirilerimi daha önce şurada yapmıştım.
Konu dışı kategorisine açmamın sebebi, aslında ciddi bir cevap almayı beklemiyor olmam. Aslında bu soruyu sormadaki amacım sadece eleştirmek.
Bana göre en saçma ve gereksiz cihazlardan biri. Bir akıllı saate insanın neden ihtiyacı olabilir? İnsanın düşünürken "Evet, işte şöyle şöyle böyle böyle bir ihtiyacım var ve bu ihtiyacımı da mutlaka akıllı saat alarak giderebilirim" şeklinde konuşabildiği bir senaryo asla kafamda canlanmıyor. Cihazların fiyatlarına bakıyorum, sonra da bu cihazların işlevine bakıyorum ama hala bu kadar gereksiz işlevler için bu kadar para vermeyi mantıklı bir...
Bana göre en saçma ve gereksiz cihazlardan biri. Bir akıllı saate insanın neden ihtiyacı olabilir? İnsanın düşünürken "Evet, işte şöyle şöyle böyle böyle bir ihtiyacım var ve bu ihtiyacımı da mutlaka akıllı saat alarak giderebilirim" şeklinde konuşabildiği bir senaryo asla kafamda canlanmıyor. Cihazların fiyatlarına bakıyorum, sonra da bu cihazların işlevine bakıyorum ama hala bu kadar gereksiz işlevler için bu kadar para vermeyi mantıklı bir...
- Şişman Adam
- akıllı saat
- Forum: Konu Dışı
LA Knight
Üstün
Analog saat.
Akıllı saatteki şu kadar saat uyudun geri bildirimini ne yapayım? Zaten uyuduğum saat belli kalktığım saat belli. Kalp atışımı ölçüyormuş. Atışım anormal olsa zaten anlarım. Akıllı saat almış birisi olarak "Akıllı saat alacağıma seiko 5 alıp geçseydim." demiştim daha akıllı saatin 2 haftalık kullanıcısıyken.
Akıllı saat bir tek yanıma telefon almadığımda o an birisiyle görüşmem diye dışarı koşuya çıktığımda zamanı belirlememde yardımcı olmuştu.
Akıllı saatteki şu kadar saat uyudun geri bildirimini ne yapayım? Zaten uyuduğum saat belli kalktığım saat belli. Kalp atışımı ölçüyormuş. Atışım anormal olsa zaten anlarım. Akıllı saat almış birisi olarak "Akıllı saat alacağıma seiko 5 alıp geçseydim." demiştim daha akıllı saatin 2 haftalık kullanıcısıyken.
Akıllı saat bir tek yanıma telefon almadığımda o an birisiyle görüşmem diye dışarı koşuya çıktığımda zamanı belirlememde yardımcı olmuştu.
TheseusunGemisi
Başarılı
Hergün şarj için bir kalem daha istemediğim ve kolumdanda bildirim almak istemediğimden akıllı saatlere mesafeliyim. Analog saatler her zaman daha şık gözümde. İleride bataryaları iyileştiğinde düşünebilirim.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-