lampy

Çalışkan
Öncelikle hayırlı Ramazan'lar. Brennenstuhl Eco Line akım korumalı priz kullanıyorum. Uzunluğu yetmediği için üçlü priz ile birleştireceğim. Akım korumalı olanı duvardaki prize taktım ve ikisini birleştirdim. Böyle kullanmanın bir zararı olur mu, yüksek akımı engeller mi? Ya da tam tersi üçlüyü duvardaki prize taksam daha iyi mi olur?

Akim korumali olanin duvarda olmasi daha iyi. Uzerinde ornegin 5 priz olsun. Bunlardan 4 tanesine takacaginiz urunlerin disinda uzatmaya takilacak olanlar da korunacak. Ama uzatmayi duvara, eco line'i ona takarsaniz sadece eco line'dakiler korunur, uzatmanin diger yuvalarina takacaklariniz korumadan yararlanamaz.

Not: O zaman Eco Line'in her prizine bir tane uzatma baglarim hepsini tek yerden korurum diyorsaniz duvardaki prizin ve Eco Line'in bir akim tasima kapasitesi var, onu asarsaniz sorun yasarsiniz. Yapmayin.

Merhaba, ben dediğiniz şekilde kullanıyorum. Duvardaki prize akım korumalı ve devamında 3 uzatma kablolu prizler takılı olarak 2 yıldan fazladır 2 monitör, bir TV, 2 bilgisayar ve diğer şarj aletleri takılı bugüne kadar problem yaşamadım. Eğer akım taşıma kapasitesini aşsaydı kendini belli eder miydi? Yoksa bazılarını sökeyim mi?
Prize takılı olarak kullandığım akım korumalı priz bu : Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR

Bende Tunçmatik var akım korumalı olarak ve kullanım kitapçığında üzerine başka uzatma priz bağlamayın gibi bir şey yazıyordu fakat ne zararı var ya da zararı var mı bilemiyorum açıkçası.

Merhaba, ben dediğiniz şekilde kullanıyorum. Duvardaki prize akım korumalı ve devamında 3 uzatma kablolu prizler takılı olarak 2 yıldan fazladır 2 monitör, bir TV, 2 bilgisayar ve diğer şarj aletleri takılı bugüne kadar problem yaşamadım. Eğer akım taşıma kapasitesini aşsaydı kendini belli eder miydi? Yoksa bazılarını sökeyim mi?
Prize takılı olarak kullandığım akım korumalı priz bu : Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR
Duvardaki prizler maksimum 16A ~ 3500W'a kadar guce izin verir. Guc korumali Eco line tipi aletlerin ise kullanim kilavuzuna bakmak lazim. 16A'de olabilir 10A'de olabilir.

Sizin bahsettiginiz yuk cok asiri degil. Onlardan sorun cikmaz.