Türkiye şu an kış uykusunda uyuyor. Kalkamaz o kadar zam geldi ekonomi battı ama hala bir protesto veya ayaklanma yapmadılar tam bir koyun halk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamın veya yandaşlarının tepkileri, hareketleri ve tavırları o kadar rahat ve "ülke benim, AKP'nin" gibi tavırlar sergiliyorlar ki milletimizin gözü kör olmuş. Yarın bir gün çıkıp "biz sizi kandırıyoruz, bu ekonomiyi bilerek böyle yaptık, zenginleri daha çok zengin, fakirleri daha çok fakir yaptık" dese, yemin ederim alkış tutup daha çok güvenirler.

Benim anlamadığım olay da bu kardeşim adamın söylediği söz utanılacak bir şey ama siz neden sürekli bir şekilde alkışlıyor ve destekliyorsunuz?

Lafım size değil hocam yanlış anlamayın.

İyi geceler.🌹

Türk vatandaşı olarak bu durum zoruma gidiyor. Hala çadılarla kalanlar var. Hala çözülmemiş sağlık sorunları var. Hala mezarı olmayan vatandaşlarımız var. Gerçekten aklım almıyor. Aklımın almadığı diğer konuysa partilerin bu durum umurumda değil...
Keşke türk vatandaşı olmasam Türk vatandaşı olduğum için utanıyorum.

Depremde ölmeniz kimin suçu? AKP'nin suçu. Deprem'de kim size çadır sattı? AKP sattı. Deprem bölgesini seçimde kim kazandı? AKP kazandı.

Hikaye bu kadar.
Depremden en çok etkilenen ilçelerde sonuçlara bakabilirsiniz. Bütün Hatay halkını suçlamak yahut sadece belirli kesimlerin yaptıklarını ele almak eksik kalıyor.

Asker arkadaş mesela belirtmiş, TKP gönüllüleri çok etkindi diye. Seçimde de kendini göstermiş olacak ki Hatay'da yüksek oranda sol parti oyları vardı. Kontrol edebilirsiniz.
Türk vatandaşı olarak bu durum zoruma gidiyor. Hala çadılarla kalanlar var. Hala çözülmemiş sağlık sorunları var. Hala mezarı olmayan vatandaşlarımız var. Gerçekten aklım almıyor. Aklımın almadığı diğer konuysa partilerin bu durum umurumda değil...
Kız arkadaşım konteynerde kalıyor hala. 1 sene geçmiş. 1 senedir ev sahibi değiller. Vadedilmiş ama uygulanmamış, ev teslim etmemişler yani. Başımızdakiler insan değil kısaca. Halk düşmanı bunlar. Kendi seçmenine bile düşman.
Hataylıların suçu tabiki. Kendileri oy verdiler üstüne bir de boş boş sokaklara çıktılar.
Sizi de alıntılayayım, en yukarıda cevabı var. Halk suçlanamaz. Tek suçlu iktidardır. Halk ister istemez güçlüyü tercih edecektir. Mesele, bu yönelimlerinin değişmesi. Bunda da muhalif partiler rol oynamalı.

Umarım ikinci deprem olmaz ülke batar bir karalığa gömülür hem de halk perişan olur artik iç savaşa gider. Zaten ekonomi kötü millet kafayı yedi.

Kimse nerede doğacağını seçemez.
Halk mutlu değil dışarı çıkıyorum herkesin yüzü asık kimse gülmüyor herkes mutsuz ama kimse ses çıkaramıyor korkuyor.

Depremden en çok etkilenen ilçelerde sonuçlara bakabilirsiniz. Bütün Hatay halkını suçlamak yahut sadece belirli kesimlerin yaptıklarını ele almak eksik kalıyor.

Asker arkadaş mesela belirtmiş, TKP gönüllüleri çok etkindi diye. Seçimde de kendini göstermiş olacak ki Hatay'da yüksek oranda sol parti oyları vardı. Kontrol edebilirsiniz.

Kız arkadaşım konteynerde kalıyor hala. 1 sene geçmiş. 1 senedir ev sahibi değiller. Vadedilmiş ama uygulanmamış, ev teslim etmemişler yani. Başımızdakiler insan değil kısaca. Halk düşmanı bunlar. Kendi seçmenine bile düşman.

Sizi de alıntılayayım, en yukarıda cevabı var. Halk suçlanamaz. Tek suçlu iktidardır. Halk ister istemez güçlüyü tercih edecektir. Mesele, bu yönetimlerinin değişmesi. Bunda da muhalif partiler rol oynamalı.
Bir video izledim suriyeli depremzedeye full+full konteyner vermişler dayalı döşeli anca arap yalar bunlar.