Hocam bakın benim mantığım şöyle;
Atatürk bu ülkeyi bize armağan etti, gençliğe son vazifesi "Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır." Atatürk'ün büyük zorluklarla bizim için elde ettiği bu ülkede Tayyip kölesi olan insanlar arasında bu vazifeyi yerine getirmek çok zor. Artık Atatürk yok, artık ülkeyi bir çok yoksul ülkeden kötü duruma sokan Tayyip var. Tayyip ölene kadar da yerine başka biri gelmeyecek. O adam bu ülkeyi iyice bastırmadan da ölmez. Burada benim tek yapabileceğim şey isyan etmek ve karşılığında Silivriyi görebilirim. Bu ülkenin şu an başındaki kişi ne zaman gider, o zaman yerine çok daha aklı başında biri gelirse (gerçekten ülkeyi düzeltecek) işte benim o zaman Atatürk'ün vazifesini yerine getirecek imkanım olur.
Bursa Nutku'nu ve Gençliğe Hitabe'yi okumanı tavsiye ederim. Madem Atatürk'ün değerlerine saygın var. Bir göz at bence.

Screenshot_20240205_005633_Chrome.webp

Peşimden koşan birinin olmasına gerek yok.
Aynen, gerek yok. İş sende bitiyor.

Bu ülkenin şu an başındaki kişi ne zaman gider, o zaman yerine çok daha aklı başında biri gelirse (gerçekten ülkeyi düzeltecek) işte benim o zaman Atatürk'ün vazifesini yerine getirecek imkanım olur.

Atatürk'ün bir sözünü sana iletiyorum. Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun. Başka bir yorumum yok, saygı duyarım.

Bursa Nutku'nu ve Gençliğe Hitabe'yi okumanı tavsiye ederim. Madem Atatürk'ün değerlerine saygın var. Bir göz at bence.

Eki Görüntüle 16652

Okuyacağım hocam.

Eki Görüntüle 16652

Ben yazanlardan pek bir şey anlayamadım özet geçer misiniz?

Atatürk'ün bir sözünü sana iletiyorum. Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun. Başka bir yorumum yok, saygı duyarım.
Buna diyecek bir şey bulamadım gerçekten 😅

Son düzenleme:
Bu adamın veya yandaşlarının tepkileri, hareketleri ve tavırları o kadar rahat ve "ülke benim, AKP'nin" gibi tavırlar sergiliyorlar ki milletimizin gözü kör olmuş. Yarın bir gün çıkıp "Biz sizi kandırıyoruz, bu ekonomiyi bilerek böyle yaptık, zenginleri daha çok zengin, fakirleri daha çok fakir yaptık" dese, yemin ederim alkış tutup daha çok güvenirler.

Bugün enflasyon oranları açıklandı ve bir arkadaş konu açmış. Niki madinar bir arkadaş en güvenilir enflasyon oranları TÜİK'in demiş. Bakış açılarını! Anlamak zor değil.

Son düzenleme:
Bugün enflasyon oranları açıklandı ve bir arkadaş konu açmış. Niki madinar bir arkadaş en güvenilir enflasyon oranları TÜİK'in demiş. Bakış açılarını! Anlamak zor değil.

O arkadaş evrimini tam tamamlayamamış. TÜİK'in rakamlarına hayvana göster, "Kardeş, bu nasıl rakamlar? Mama bulamıyoruz!" bile derler hayvanlar.

İşte asıl olay bu. Sırf bu rakamların sahteliklerinden bile nasıl bir Türkiye'de yönetildiğimizi çok rahat anlayabilirsiniz. Bunun partiyle alakası yok, kafa yapısıyla alakası var. En dandik ürün bile %250 zam oranı oluyorsa o zamandan bu zamana genel enflasyon nasıl bu kadar düşük olabiliyor?

Son düzenleme: