AKP iktidarı 6 Şubat'ta Hatay'ı bilerek yalnız bırakmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1178
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    deprem

Buna ne yorum yapılabilir ki? Deprem o kadar çabuk unutuldu ki çoğu insan hiçbir şey olmamış gibi yaşamına devam ediyor, üstelik binlerce can kaybı, yaralı varken. Önlem, tedbir vs. zaten hak getire, emanet yaşıyoruz.

Zaten üzerinden birazcık geçsin hemen unutuluyor. Deprem olduğu anda önlem alınacak falan diyorlar ben alınan herhangi bir önlem göremedim.

Zaten üzerinden birazcık geçsin hemen unutuluyor. Deprem olduğu anda önlem alınacak falan diyorlar ben alınan herhangi bir önlem göremedim.

Bu ülkede dere kenarına ev yapıldığı yerde sel olmuştu. Daha sonra aynı yere ev yapıldı ve o yerde tekrar sel oldu. Hocam, bundan daha trajikomik olay başka bir ülkede yaşanmaz.

Bu ülkede dere kenarına ev yapıldığı yerde sel olmuştu. Daha sonra aynı yere ev yapıldı ve o yerde tekrar sel oldu. Hocam, bundan daha trajikomik olay başka bir ülkede yaşanmaz.
Hocam dediğinizle alakasız ama alıntıda üstteki yazıyı siler misiniz? Kendimce bir yorum yapmıştım ama pişman oldum.
Sonra kapımda özel harekat görmek istemiyorum bu demek değildir ki öyle değil.

Hocam dediğinizle alakasız ama alıntıda üstteki yazıyı siler misiniz? Kendimce bir yorum yapmıştım ama pişman oldum.
Sonra kapımda özel harekat görmek istemiyorum. bu demek değildir ki öyle değil.

Benim anlattıklarım Zambiya ülkesinde geçiyordu, hocam.(!) Ne hale düştük yahu, neyse..

Bir ara bir ilde tam hatırlamıyorum bir yasa çıkmıştı. En fazla 5 katlı bina yapılacaktı o bölgeye öyle bir kanun çıkmıştı. Şu an bakıyorum yeni binaların hepsi yine 5 katı aşıyor. Artık buna ne demeliyiz?
Sonra "senin ülkene borcun var sen burada büyüdün" diyorlar.
Asıl ülkemin bana borcu var. Bakın açık açık söylüyorum benim kimseye bir hayrım yok. Birinin yaptığının karşılığını asla veremedim ama gerçekten iyi bir insan olmaya çabalayanlardanım. Benim kimseye bir hayrım yok ama en azından bir ağırlığım, bir kötülüğüm yok. Tabii ki aileye bir süre sonra yük olursun ama tek başına da o ülkedeki tüm insanları kötü duruma düşürmek ayrı bir başarı. Bunu görmeyen kör milletten de ben umudu keserim. Türk olmaktan asla gurur duymuyorum. Ama Mustafa Kemal Atatürk'e çok büyük saygım var. Maalesef o dönemlerde değiliz ama her şey değişti

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ben ümidimi yitirdim. En nazik tabiriyle bir zıkkım olmaz bu ülkeden. Gerçekten bakın ben 15 yaşındayım, şu an bile ülkenin durumundan isyan ediyorum. Artık aileme bir şey aldırırken ben bile masraftan kaçınır oldum. Siz de umudu kesin, isterseniz kesmeyin ama boşa umutlanıyorsunuz bu ülkeden artık bir zıkkım olmaz.

Bu ülkenin vatandaşı olmazsak aslında güzel bir ülke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…