Yoksa benim gibi bir sabah ifadeye çağırılabilirsiniz. İyi Sosyaller.
Hocam bu konu ile alakası yok ama merakımdan sormak istiyorum; kullanıcı adınız gerçek adınız ve soy adınız mı? Eğer öyleyse neden Türkiye'de yaşadığınızı bildiğiniz halde gerçek adınızı kullanıyorsunuz?
Yanlış anlamayın, elbette tercih edebilirsiniz. Ben kendimden örnek vereyim, Instagram/Facebook hesabımda bile gerçek adım ve soyadım yer almıyor, profiller de gizli. Hatta kullanıcı fotoğrafımda yüzüm kapalı, saçlarım önüme düşüyor. Herhangi bir yüz tanıma algoritması ile tanımlanması mümkün olmasın diye bilerek koydum. Beni tanıyan tanır, onun dışında kimliğim gereksiz kişiler tarafından bilinmesin diye 2013 gezi olaylarından sonra böyle bir önlem aldım kendimce.
2 sene önce annem Facebook hesabında hükümete karşı yaptığı bir yorum yüzünden davalık olmuştu. Ben 10 senedir keyfime estiği gibi sosyal medya üzerinde hükümeti eleştirir ya da saydırırım. 10 yıldır kapıma ne bir zarf geldi ne de kolluk kuvvetleri kapımı çaldı. Davranışlarımı teşvik etmiyorum, fikir vermesi açısından kimliğinizin gizli kalmasının önemli olduğunu düşünüyorum, en azından "hassas" konularda internet üzerinde yorum yapıyorsanız.
Son düzenleyen: Moderatör: