hakano

Uzman
Merhaba, Vatan'dan bu akşam gidip hazır sistem alacağım ve Vatan'da biraz da olsa indirim var. Acaba gittiğimde eğer parçaları varsa ellerinde direk toplayıp veriyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldığımda toplamışlardı ancak o gün yoğunluk olduğu için bir sonraki gün öğlen gidip teslim almıştım. Eğer ellerinde varsa ve rica ederseniz toplayıp verirler diye tahmin ediyorum. Ancak vaktiniz kısıtlıysa parçaları elden alıp kendiniz de kurabilirsiniz. Recep Baltaş'ın bu konuda bir rehberi var diye hatırlıyorum.

Ankara'da evet. Sisteme göre 30/60 Dakika bekliyorsun toplayıp veriyorlar. Bazı Vatan'lar da kafe var orada bir şeyler içerek bekleyip sistemini alabilirsin.

Ankara'da evet. Sisteme göre 30/60 dakika bekliyorsun toplayıp veriyorlar. Bazı Vatan'lar da kafe var orada bir şeyler içerek bekleyip sistemini alabilirsin.

Hocam 30/60 olsa keske. Gecen sene Ege'nin en buyuk magzasindan PC topladim 4-5 saat bekledim. Ellerinde parca olmasina ragmen.

Merhaba, Vatan'dan bu akşam gidip hazır sistem alacağım ve Vatan'da biraz da olsa indirim var. Acaba gittiğimde eğer parçaları varsa ellerinde direk toplayıp veriyorlar mı?
Dükkandan dükkana değişir. Eksik parça yoksa yoğunluğa göre aynı günde gelebilir. Ama eksik parça varsa beklemen gerekebilir. En geç 3 gün içinde almış olursun.

Tabi yoğunluğa göre değişebilir. Söğütözünde beklediğim süre oydu. Aynı gün alınsın hevesimiz kursağımızda kalmasın da 4-5 saat de beklenir. Kargo beklemekten iyidir :)

Hocam 30/60 olsa keske. Gecen sene Ege'nin en buyuk magzasindan PC topladim 4-5 saat bekledim. Ellerinde parca olmasina ragmen.

Yoğunluğa göre değişir o süreç, sen en kısasını beklemişsin diyelim, 5 saat beklediğimiz bile oldu bizim.