Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Uygulamaya her girdiğimde sürekli bir kupon, indirim veriyor. Dün girdim 2 tane ürünü ücretsiz vereceğini söyledi ama o ürünler hariç parayla başka şeyler de almalısınız. Sizce Temu'dan ürün alınır mı? Almalısın dediğiniz ürün var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Kez alışverişim oldu. Bir sorun yaşamadım. Fiyatı uygun ürünler gördüğümde alışveriş yapıyorum. İndirimleri yakalayıp almak lazım. Kredi iadesi vs. alışverişe teşvik etmek için yapıyorlar.

Alınır bir sıkıntı yok. Almalısınız dediğiniz ürünler konusu biraz geniş çaplı, bir sürü çeşit var çünkü ben elektronik bakıyorum ordan.

Ben %60 vergi gelmeden önce çok sipariş vermiştim. Daha uyguna geliyordu ve o zamanlar fiyatlar ucuzdu. Şu an 10 TL olan şey yaz ayında 3-5 TL bir şeydi. Şu an hem pahalı hem de ürünün yarısının biraz fazlası kadar vergi ödeyince insan kendini enayi gibi hissedebiliyor. Bir anlık "lan zaten Türkiyede'de aynı fiyata denk geliyordu" diyebiliyorsunuz. Bu yüzden fiyat karşılaştırması yaparak alın.

Son 3 gün içerisinde Temu'dan toplam 5.000 TL'lik sipariş yaptım, güvenilir tabii ki :D Adamlar son 3 günde Türkiye bazında bakarsak benden bile 5.000 TL kazandıysa siz düşünün. Birçok forum sitesi de AJ159 Apex/Pro, Aula F75 indirim konuları açtı, aşırı popüler oldu konular, 100 bin görüntülendiler. 800 sayfa oldu konular. Son 1 ay içinde vurgun yapmışlardır :D

Evet ama hala bu paraya bedava. Vergiyi sepette ödüyorsun. Aynı klavye Türkiyede 4 5 ay önce 3000 liraya satılıyordu. Benzerleri hala 3000- 3500.

Temu'da vergiyle 925'e geliyor.