Sigara boş iş, alkol ise keyif işidir çeşidine göre. Elfbar vs. ise Türkiye'de olanlarının neredeyse tamamı çakma, doğru ellerde yapılan likitler ise(Yeşil forumda Arda hocamızın rehberini okursanız dediğimi anlarsınız.) çok lezzetli ve ciğere neredeyse hasar bırakmayan türden. Özellikle Gastly likit'in hem en hafiflerden olması hem de nikotin değerinin oldukça düşük olması cezbedici.
Elfbar olayına bende katılıyorum, Türkiye'de neredeyse hepsi çakma ve kaliteli değil. Yurt dışındakiler çok daha iyi, bir arkadaş getirtmiş yurt dışından bir şekilde 20000 çekim şeftali aromalı, tadı güzeldi, aromalıydı yani. Birde ben almıştım tobaccodan 20000 çekim puff 900 liraya, bildiğin yanmıştı yani, anlamadım düzelir sandım ama asla düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elfbar olayına bende katılıyorum, Türkiye'de neredeyse hepsi çakma ve kaliteli değil. Yurt dışındakiler çok daha iyi, bir arkadaş getirtmiş yurt dışından bir şekilde 20000 çekim şeftali aromalı, tadı güzeldi, aromalıydı yani. Birde ben almıştım tobaccodan 20000 çekim puff 900 liraya, bildiğin yanmıştı yani, anlamadım düzelir sandım ama asla düzelmedi.
Bizim arkadaş zamanında Rusya'dan getirtmişti bi' tane Vozol, bambaşkaydı.
Buradakilerden asla alınmaz. Alınabilir olanların hepsinin fiyatı uçuktur. Ben 500 lira ile 1500 liralık ürün arasında kalırsam bilirim ki 1500 liralık ürünün içeriği daha doğrudur.

Bizim arkadaş zamanında Rusya'dan getirtmişti bi' tane Vozol, bambaşkaydı.
Buradakilerden asla alınmaz. Alınabilir olanların hepsinin fiyatı uçuktur. Ben 500 lira ile 1500 liralık ürün arasında kalırsam bilirim ki 1500 liralık ürünün içeriği daha doğrudur.
Evet, sigara konusunda da tadı ve kokusu zaten kötü yani. Bende başlamıştım yaklaşık 1 yıl kadar kullandım ve 1 aydır bıraktım içmiyorum. Alkol gerçekten daha iyi bir seçenek sigaradan ama tabi ben kullanmam dinime göre doğru olmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigaradan kesinlikle nefret ediyorum. İçen biri hakkındaki düşüncelerimi, istisnası yoktur, kötü etkiliyor. Alkol bahsinde ise, aşırıya kaçılmadığı sürece kişinin kendi kararıdır diye düşünüyorum.

Nadiren alkol alırım. Sigara kullanmıyorum. Kullananların kendi bileceği iş fakat herhangi birinin güzellemesi yapılmamalı. Sonuçta zararlı alışkanlıklar.

Milli eğitimin adı var kendi yok. Okullarda bununla alakalı sağlam çalışmalar yapılmalı. Sigara bağımlılığı ortaokul seviyesine kadar düştü, okulların önleri körüklü tren gibi herkesin ağzından dumanlar çıkıyor.