BIOS F5 ile varsayılan ayarlara getirdim, her şey optimized default iken, resimlerde gösterdiğiniz tüm ayarları, son resimdeki uyarı dahil, televizyonda da açarak (büyük gözüksün, hata olmasın) dikkatlice yavaş yavaş girdim. Kaydetmeden önce tekrar tekrar üstünden geçtim. Kasa yan ve üst kapakları açtım, neme lazım deyip üstten ve kasa içinden USB fan yaklaştırmaya çalıştım. Kasa önünde de belleklere 13-14 cm uzakta bir fan var. Kasa içindeki küçük USB fanın resmini koyamadım, telefon ile çektiğim bazı resimleri foruma yüklemiyorum.
Eki Görüntüle 221868
Neyse, CPU SoC voltage elle 1.26 yaptım ama sadece "CPU vddio/mc voltage" satırı bende pasif geliyor, Auto kaldı. Haydi hayırlısı diyerek memtestpro verdik startı. 90 dakika başında beklemedim ara sıra baktım, yürü koçum dedirtti. Testi hata almadan bitirdi. İşlemci bir ara 90a var mış gibi gördüm, ara ara baktığımda 80 civarlarında geziyordu. Bellekler de 55 derece yapmış en fazla. Bilgisayarı yeniden başlattım, boot etti açıldı. Açılış süresi biraz uzadı, onun için mcr açsam bir hal gelir mi?
Eki Görüntüle 221865
Şimdi testi tek seferde geçti, oldu mu benim iş? Restart sonrası zen ve hw yeniden açtım, son hali;
Eki Görüntüle 221875