Amazon sorunlu ürün için değişim yapmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Miles Upshur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 92
  • Etiketler Etiketler
    amazon

Miles Upshur 7

Üstün
Yaklaşık 1 yıl 3 ay önce Amazon'dan Amazon satıcılı Ugreen marka şarj kablosu aldım, bu aldığım kablo bazı temassızlık problemleri yüzünden telefonu şarj etmemeye başladı. İlk önce Ugreen Türkiye ile iletişime geçtim, onlar "Biz Ugreen'le anlaşmayı sonlandırdık" dediler. Sonra Amazon'a yazdım, onlar da Boğaziçi distribütörü önerdiler, onlar da "Biz ilgilenmiyoruz" dediler. Sonra tekrar Amazon'a bağlandım, bana "Üreticiyle iletişime geçin" dediler. Üreticiyle iletişime geçtim zaten ama bu adamlar diyelim ki ürünü kendilerine yurt dışına göndermek isteyecekler veyahut değişim yapıp ürünü bana göndermeye karar verecekler, ürün Türkiye'ye geldiğinde ben bunun gümrük vergilerini nasıl karşılayacağım diye sordum. Bana pişkin pişkin "Yardımcı olamıyoruz" dedi temsilci.

Amazon diye Amazon'a güvenerek aldım, meğer bizim pazarda belli bir vakit geçirdikten sonra bizim diğer satıcılara benzemeye başlamışlar.

Başka bir temsilciyle iletişimi deneyin, bazı temsilciler biraz fazla kitabına göre çalıştığı için saçma cevaplar atıyor.

Başka bir temsilciyle iletişimi deneyin, bazı temsilciler biraz fazla kitabına göre çalıştığı için saçma cevaplar atıyor.
Başka temsilcilerde aynısını söylüyor hocam, şimdi iki yetkili servisinde bu markayla çalışmadığını belgeleyip, Amazon'un da yetkili servis konusunda bilgilendirme hem yapmayıp hem de ilgilenmiyorlar. Ugreen Global'e mail attım eğer onlar ilgilenirse THH başvurmayacağım yok ilgilenmezlerse gerekli belgelerle başvuracağım. Yetkili servisin olmaması benim problemim değil.

Amazon'da iade hakkı 1 ay değil mi? En son soğutucu aldım sorunsuz iade oldu.

Aynısını bana Corsair yapmıştı maalesefki bir çözüm bulamadım.

1 saat boyunca aradım türlü türlü temsilciyle konuştum, diğer yerel firmalarımızı övmek istemiyorum ama temsilciler arası bu kadar yalan dolan dönen başka bir firma görmedim. Çok fazla yalan söylüyorlar.

Üreticide yardımcı olmadı, benimde ürün elimde patladı gibi oldu fakat THH başvuracağım.

@Şişman Adam Siz bu konuda bilgilisiniz yardımcı olabilir misiniz? Yetkili servis hakkında ortada bilgi yok, THH başvursam sonuç ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…