Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Üstün
Kardeşim 7700 XT kullanıyor, en ufak sorun yaşadığını görmedim. Ofisteki bilgisayarda da emektar RX 470 takılı, her gün kullanıyorum, ara sıra sistemin yettiği çapta strateji oyunları veya CS atıyorum vakit geçirmelik, yine bir sorun yok. Arkadaşlarım arasında 6000 ve 7000 serisi kullananlar var, onlardan da bir şikayet duymadım. Kartlarından memnunlar. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
Blackraven
Üstün
Var. NVIDIA kartımın 2. yılından sonra sıkıntı yaşadım kart kendi kendine sistemimi kitlemeye, %100 fan hızında çalışmaya başlamıştı. İnternetteki bütün önerileri denedim ve çözemedim. Sonra gittim bedavadan biraz pahalıya Sapphire Pure RX 7800XT aldım. Bütün oyunları ultra grafiklerde 2K'da bam bam oynamaya başladım. Bütün sürücüleri de ilk gün yükledim. 0 sıkıntı. Mis gibi.
seeraddar
Üstün
Kardeşim 7700 XT kullanıyor, en ufak sorun yaşadığını görmedim. Ofisteki bilgisayarda da emektar RX 470 takılı, yine bir sorun yok. Arkadaşlarım arasında 6000 ve 7000 serisi kullananlar var, onlardan da bir şikayet duymadım. Kartlarından memnunlar. Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
Aldığım 3 ekran kartında sıkıntılı. En son bugün değişim sonucu gelen RX7600, kutudan çıkalı 2 saat oldu, 3 defa çökme yaşadım.
erdym
Üstün
Ben hep yaşadım ama benimki de hep param yoktu diye düşük model almaktan 
Eski laptopumu 3 kere fırınlayarak 2 kez hayata döndürmüştüm ve komik olan Half-Life'da karıncalanarak durmadan yanıp bozulması.
Daha sonra da 6500 XT kullandım ona zaten diyecek laf yok adamlar video encoder bile koymamış. 1080p Roblox canavarı modunda geliyor ekran kartı.
Eski laptopumu 3 kere fırınlayarak 2 kez hayata döndürmüştüm ve komik olan Half-Life'da karıncalanarak durmadan yanıp bozulması.
Daha sonra da 6500 XT kullandım ona zaten diyecek laf yok adamlar video encoder bile koymamış. 1080p Roblox canavarı modunda geliyor ekran kartı.
seeraddar
Üstün
Var. NVIDIA kartımın 2. yılından sonra sıkıntı yaşadım kart kendi kendine sistemimi kilitlemeye, %100 fan hızında çalışmaya başlamıştı. İnternetteki bütün önerileri denedim ve çözemedim. Sonra gittim bedavadan biraz pahalıya Sapphire Pure RX 7800XT aldım. Bütün oyunları Ultra grafiklerde 2K'da bam bam oynamaya başladım. Bütün sürücüleri de ilk gün yükledim. 0 sıkıntı. Mis gibi.
Güle güle kullanın hocam. Ben bahtsızlığıma yanayım.
- Makaleler
- 3
Sapphire Pulse Radeon 6700 XT kullanıyorum (kendi paramla aldım). 1 seneden fazladır oynuyorum ve çok da memnunum. NVIDIA'nın daha iyi olduğu kısımlar kesinlikle var ama ne kadar ekmek o kadar köfre.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackraven
Üstün
Aldığım 3 ekran kartında sıkıntılı. En son bugün değişim sonucu gelen RX7600, kutudan çıkalı 2 saat oldu, 3 defa çökme yaşadım.
3 ekran kartında sıkıntı çıkma ihtimali AMD'nin her 100 karttan 1 tanesini bozuk ürettiğini düşünsen dahi (ki bu maksimum onbinde birdir) onbinde bir ihtimal yapıyor. Demek ki ya siz yanlış bir şey yapıyorsunuz ya da AMD kartlar sizin sisteminizin diğer parçalarına uymuyor. Bunu anlamanın en kolay yolu ekran kartını başka bir sisteme takıp test etmektir.