Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konuya gelip bende sorun yok, bizde sorun yok yazmaktan da bıkmadılar. Yahu arkadaşlar sizde sorun olmayabilir. Bende, bizde sorun var. Oto tamircisine gelen bozuk arabalara adam benim arabam sağlam deyip geri mi gönderiyor? Sorunu çözmek yerine benimki sağlam deyip gidiyorsunuz. Çok yardımcı oldu, sağ olun!

Bize gönderme yapmak yerine kartı satıp NVIDIA alabilirsin.

AMD'nin sürücü problemini en azından Windows 11 için halletmesi gerek. Windows 10 ve Linux'ta başıma gelmeyen her şey Windows 11'de başıma geldi. Durduk yere ekran kararması mı dersin, sistemin oyun oynarken durduk yere çökmesi mi dersin, gerçekten rezalet bir deneyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık yazacak bir şey bulamıyorum, sadece AMD'nin rezaletini izleyin. Sonra da ''ben kullanıyorum sorun yok'' deyip sorun yaşayanları linç edin. Kas gücü kardeşim kas gücü! O kadar kaslı ki kastan sürücüsü bozuldu.

Sizin yerinizde olsam İtopya'da bu karta sağlam diyen kişinin kafasında kırardım kartı.

Bize gönderme yapmak yerine kartı satıp NVIDIA alabilirsin.
AMD önermeyi bırakabilirsiniz. Bu sorunu yaşayan tek ben değilim. Aynı yazılımsal sorun Recep Baltaş'ta da var. O da kartı satsın o zaman.

@3035, bence suçlanacak son kişi İtopya. AMD yazılım yapmayı bilmiyorsa İtopya ne yapsın?

AMD önermeyi bırakabilirsiniz. Bu sorunu yaşayan tek ben değilim. Aynı yazılımsal sorun Recep Baltaş'ta da var. O da kartı satsın o zaman.

Kartı satıp satmaması onun işi. 9 senedir AMD kullanıyorum 5xx serisindeki ara sıra açılmıyor dışında hiçbir zaman ben sorun yaşamadım. Ya driverlarla aşırı haşır neşir agresif davranılıyor ya da tetikleyen bir şey var.

@8898, hocam Allah aşkına, artık ben sorun yaşamıyorum 150 yıllık AMD kullanıyorum vs. yazmayın. Tamam siz sorun yaşamadınız anladık, sorun yaşayan bizleriz. Sizin sorun yaşamıyor olmanız bizim sorunlarımızı çözmüyor. Ayrıca koskoca AMD'nin yazılımında Windows 7 pencere hatası olmasını da normalleştirmeyin ya. Aynı hata bir bende yok, Recep Baltaş'ın videosunu açıp izleyin bir zahmet.

İnanmıyorum ya, adamlar hâlâ mesajıma beğenmedim atıp AMD savunuyor. Ya arkadaş canlı canlı kanıt gösterdim, adam hâlâ inatla yanlışı savunuyor gerçekten akıl sağlığımı kaybedeceğim.

@8898, hocam Allah aşkına, artık ben sorun yaşamıyorum 150 yıllık AMD kullanıyorum vs. yazmayın. Tamam siz sorun yaşamadınız anladık, sorun yaşayan bizleriz. Sizin sorun yaşamıyor olmanız bizim sorunlarımızı çözmüyor. Ayrıca koskoca AMD'nin yazılımında Windows 7 pencere hatası olmasını da normalleştirmeyin ya. Aynı hata bir bende yok, Recep Baltaş'ın videosunu açıp izleyin bir zahmet.
Onun sorunun öncesinde NVIDIA kullanılan sisteme sonradan AMD takılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geçiş yapılınca format lazım bence direkt tak kullan yapılmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.