Ellerini açıp dua et o zaman düzelsin diye ne diyeyim beğenmiyorsun bir şey.Hocam NVIDIA'dan AMD'ye geçmedim, neden durduk yere format atayım? Ayrıca kaç kez de attım, format çözüm olmuyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Sevgili AMD destek ekibi,Duzgun bir rica ile istegini soyleyip belki dile getirir de AMD belki sorununu cozer.
Sizi çok seviyorum, lütfen 2025 yılında yaşadığım Windows 7 pencere sorununu çözer misiniz?
AMD bu sorunları yıllardır çözemiyor ve çözmekle de uğraşamıyor.
Bugün NVIDIA en zenginlerden biri. AMD'nin kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Özellikle ATI'den kalan ekipleri kovmalı, Lisa Su radikal kararlar almalı.
NVIDIA mühendisleri görse güler ve dalga geçer.
ATI kartlar zaten rezalet isteseler guzel driverlar cikaracak bir ekibe sahip oldugunu dusunuyorum AMD'nin zamaninda ASUS'ta saçma bir sekilde TUF serisinin urunlerini dibe kadar cekti icindeki muhendisler yuzunden onlara çekidüzen verince TUF serisi kendine geldi.
Yahu ne alaka beğenmiyorum? Format at dedin, attım dedim. Çözülmedi diyorum. Neyi beğenmiyorum? Recep Baltaş NVIDIA'dan AMD'ye geçti, ondan olabilir diyorsun. Ben de diyorum ki, kart değiştirmedim. Hep RX 6600 vardı.Ellerini açıp dua et o zaman düzelsin diye ne diyeyim beğenmiyorsun bir şey.
ATI tarafında da CCC bozuktu. Rezalet sürücüler, HD 2900 felaketi , HD 4830'un en başta yanlış stream ile çıkması gibi gibi.ATI kartlar zaten rezalet isteseler guzel driverlar cikaracak bir ekibe sahip oldugunu dusunuyorum AMD'nin zamaninda ASUS'ta saçma bir sekilde TUF serisinin urunlerini dibe kadar cekti icindeki muhendisler yuzunden onlara çekidüzen verince TUF serisi kendine geldi.
@8898, hala garanti diyor, hala garanti diyor! Kardeşim AMD'nin yazılımı bozuk, kartla ne ilgisi var? AMD'nin yazılım sorununu paylaştım hala kart diyorsunuz. Ya siz nasıl insanlarsınız arkadaşlar?
Kaç gündür forumda ''AMD Stutter'' sorunları açılıyor, gidip çözsenize konuları. Kartın bozuk garantiye gönder desenize hadi.
Kaç gündür forumda ''AMD Stutter'' sorunları açılıyor, gidip çözsenize konuları. Kartın bozuk garantiye gönder desenize hadi.
Elinizdeki kart sorunlu olduğu tescillenmiş olduğu halde tek seçeneğinizin değiştirmek olduğunu göz ardı edip sadece ilgi çekmeye oynuyorsunuz. 8 senedir AMD kullanıyorum, kullandırıyorum. Sorunlu kartlar elbette var ama değiştirmek yerine zaten bozuk kartın daha neresi bozuk diye kurcalamak zaten perte çıkmış aracı kullanmaya benziyor.
@8898, hala garanti diyor, hala garanti diyor! Kardeşim AMD'nin yazılımı bozuk, kartla ne ilgisi var? AMD'nin yazılım sorununu paylaştım hala kart diyorsunuz. Ya siz nasıl insanlarsınız arkadaşlar?
Kardesim ben sana ne dedim? Kartinda donanimsal bir sorun vardir git garantine ver 2 senelik karti nasil vereyim diyorsun. 2 sene boyunca sorun yasamadin mi? Yasadiysan gonderseydin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kartım sorunluysa aynı sorunu yaşayan Recep Baltaş'ın kartı da sorunlu o halde. AMD yazılımında Windows 7 pencere hatası çıkıyorsa kart mı sorunlu oluyor? Suç atacak yer arıyorsunuz. Yazılım sorunlu, kart değil. Windows 7 pencere hatasının kartın donanımsal sorunuyla bir ilgisi yok.
Windows 7 pencere sorununun kartla ne ilgisi var açıklar mısın? Neden konuyu saptırıyorsun? Windows 7 pencere hatasını çözmeyeceksen gereksiz mesajlar yazmanın lüzumu yok. AMD yazılımını da mı ben düzelteceğim?Kardesim ben sana ne dedim? Kartinda donanimsal bir sorun vardir git garantine ver 2 senelik karti nasil vereyim diyorsun. 2 sene boyunca sorun yasamadin mi? Yasadiysan gonderseydin.
Windows 7 pencere sorununun kartla ne ilgisi var açıklar mısın? Neden konuyu saptırıyorsun? Windows 7 pencere hatasını çözmeyeceksen gereksiz mesajlar yazmanın lüzumu yok.
Ben yasamiyorsam senin kartinda donanimsal bios veya her neyse bir sorun var demek. @14925 @cuneeyt yasamiyorsa sende bir sorun var demek. 580, 5500XT sattim sattigim kisiler driver sorunu yasadigini belirtmedi ve hala daha iletisim halindeyim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.