Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste bazi istatistik bilimi konusunda eksik arkadaslarin dustukleri yanilgi burada. Tabi herkes sayisal okumuyor.
Çok da umurumda değil açıkçası. Benim düşündüğüm tek denklem az para mümkün olan en fazla verim. Param çok olsa zaten RTX 4090 çekerim fp muhabbetlere falan hiç girmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gidin DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test edin göreceğim ben sizi.
Simdi ciktim oyundan, kaydettim. YouTube'a yukluyorum :D Dogrudan oyun dosyalarindan actim:
1726598362959.webp

@Geraltın kılıcı videoyla hicbir sekilde oynanmadi. Izlediginiz kadariyla sizce stutter var mi yok mu? Ben kendi yorumlarimi sonra soyleyecegim.

Hocam gidin DX11 Witcher 3'te ve Witcher 2'de test edin göreceğim ben sizi.

RX 6600 XT ile Witcher 3, RDR2, GoW, Sekiro, Spider-Man, Days Gone, Cyberpunk 2077, Uncharted 4, Hogwarts Legacy, The Last of Us Part 1, Devil May Cry 5, Forza Horizon 5, Detroit Become Human ve beyond two souls oynadım bitirdim. Sorun yaşamadım.
Spesifik 1-2 oyunda sorun yaşamış olabilirsiniz. Sürücü veya oyundan kaynaklı sorun çıkabilir. Genel kullanıma bakmanız gerekiyor. Geçen günde birisi 4060 ile Forza 5 Horizon oynarken donuyor diye konu açmıştı.

Her iki tarafta sorunlar var. 20.000 NVIDIA kullanıcısı varsa belki 50 tanesi bu sorunları yaşıyor. Aynı şekilde 20.000 AMD kullanıcısı varsa 140 tanesi bu sorunları yaşıyor. 20k kullanıcının içinden 140 tanesinin sorunlu kart olması AMD'nin çöp/bozuk kart sattığı anlamına gelmez.

RX 6600 XT ile Witcher 3, RDR2, GoW, Sekiro, Spider-Man, Days Gone, Cyberpunk 2077, Uncharted 4, Hogwarts Legacy, The Last of Us Part 1, Devil May Cry 5, Forza Horizon 5, Detroit Become Human ve beyond two souls oynadım bitirdim. Sorun yaşamadım.
Spesifik 1-2 oyunda sorun yaşamış olabilirsiniz. Sürücü veya oyundan kaynaklı sorun çıkabilir. Genel kullanıma bakmanız gerekiyor. Geçen günde birisi 4060 ile Forza 5 Horizon oynarken donuyor diye konu açmıştı.

Her iki tarafta sorunlar var. 20.000 NVIDIA kullanıcısı varsa belki 50 tanesi bu sorunları yaşıyor. Aynı şekilde 20.000 AMD kullanıcısı varsa 140 tanesi bu sorunları yaşıyor. 20k kullanıcının içinden 140 tanesinin sorunlu kart olması AMD'nin çöp/bozuk kart sattığı anlamına gelmez.
Witcher 3 DX12 mi yoksa 11 mi? Ayrıca hocam arkadaşlarımın ekran kartlarında da dediğim oyunları test ettim ve onlarda da sorunluydu. Ortalama 3 AMD kartta test ettim.

Milli konumuz açılmış yine. Yine hiçbir yere varılmayacak konular... Kişinin bütçesi neye yetiyorsa onu alsın. Teknoloji sans işi her zaman TV alırsın sana işik sızması veya bulutlanma sorunu olan bir model denk gelir mesela. Bu sefer de "Samsung batsın aga" mı diyeceğiz?

Yeni nesil kartlarda yazılım dışı donanım sorunlarının olduğunu pek sanmıyorum. Varsa bile dediğim gibi şans.

Milli konumuz açılmış yine. Yine hiçbir yere varılmayacak konular... Kişinin bütçesi neye yetiyorsa onu alsın. Teknoloji sans işi her zaman TV alırsın sana işik sızması veya bulutlanma sorunu olan bir model denk gelir mesela. Bu sefer de "Samsung batsın aga" mı diyeceğiz?

Yeni nesil kartlarda yazılım dışı donanım sorunlarının olduğunu pek sanmıyorum. Varsa bile dediğim gibi şans..
Hocam eski oyunlar optimize çalışmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.