Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya sorun kesinlikle AMD ekran kartında değildir, priz bozuktur priz. (!) şu konuya NVIDIA ekran kartına geçince sorunum düzeldi yazanları "hayır siz PC toplamayı bilmiyorsunuz" diye linç ediyorlar, hayat işte...

Burada NVIDIA kullanan bile "hayır, AMD sorunsuz!" diye bizi linç etmeye kalkıyor. Kendisi bile kullanmıyor! AMD kartlar her sistemde stabil çalışmıyor. suçlu da priz, klavye, monitör, mouse vb. değil, doğrudan AMD ekran kartı.

Arabanın sol ön lastiği inik, biz gidip sol ön lastiği değiştirip sorunu çözüyoruz. Adamın birisi de gelip diyor ki: "hayır sen araba sürmeyi bilmiyorsun, senin arabanın camı bozuk."

Ağızınıza sağlık o kadar doğru bir tespit ki.

Şükür sorunlarım çözüldü umarım sizlerin de çözülmüştür, AMD Kart asla almam.

AMD kart almam diyenlere kesinlikle saygı duyuyorum. Bir AMD kullanıcısı olarak, insanlar sizin saçma sapan driver sorunlarınızla uğraşmak zorunda değil. Millet mühendis değil. Herkes basit bir şekilde montajlayıp, driverını kurup kullanabilmeli. AMD’nin sıkıntılı yeni sürümleriyle uğraşmak zorunda değil kimse. Şu an 6750 xt kullanıyorum memnunum ama ilk aldığımda stabil bir sürüm bulmak için kaç kere driver silip yükledim.

6500XT ile yeşil ekran yemediğim gün yoktu. R6 maçlarında kaç defa ceza yedim bunun yüzünden. Oyunun yüklenme kısmında %50 ihtimalle yeşil ekran veriyor fanlar uçuyor sonra. Kapayıp açmadıkça düzelmiyor. Eski sürücü, yeni sürücü, DDU, her haltı denedim bir şey değişmedi. Bir daha AMD almam.

Sende ve diger 3'ler tarikati uyelerinde problem olmasi butun AMD'yi sorunlu yapmiyor, bizim dedigimiz de bu iste. Videolu kanitla birlikte :) Bu konuda, forumda zibilyon tane AMD aldim sorun yasamadim diyen kisi var. Azinliktasiniz.
Kendin bile açıkça itiraf ediyorsun. AMD Rus ruletidir, kumardır.
O zeki aklınla bana gönderme yapmışsın ama saçmalamışsın.
Tam okusaydın yazdıklarımı bunu söylemezdin.

Ağızınıza sağlık o kadar doğru bir tespit ki.

Şükür sorunlarım çözüldü umarım sizlerin de çözülmüştür, AMD Kart asla almam.
Birine işte anlatıyorum, cihazı garantiye yolladım. Servis "Üründe sorun bulundu, muadili olmadığı için iade kararı çıktı" diyor. Adama bunu söylememe rağmen siz başka kasada denediniz mi ? Neye dayanarak bozuk diyorsunuz. 🤣 Gelde delirme.

Son düzenleme:

Birine işte anlatıyorum, cihazı garantiye yolladım. Servis "Üründe sorun bulundu, muadili olmadığı için iade kararı çıktı" diyor. Adama bunu söylememe rağmen siz başka kasada denediniz mi ? Neye dayanarak bozuk diyorsunuz. 🤣 Gelde delirme.
İşte ben de onlara kuruluyorum

AMD kart almam diyenlere kesinlikle saygı duyuyorum. Bir AMD kullanıcısı olarak, insanlar sizin saçma sapan driver sorunlarınızla uğraşmak zorunda değil. Millet mühendis değil. Herkes basit bir şekilde montajlayıp, driverını kurup kullanabilmeli. AMD'nin sıkıntılı yeni sürümleriyle uğraşmak zorunda değil kimse. Şu an 6750 XT kullanıyorum memnunum ama ilk aldığımda stabil bir sürüm bulmak için kaç kere driver silip yükledim.

Ak partili değilim ama deyip akpartiyi savunanlara benziyor açıklaman. Bizde mühendis falan değiliz kartı slota takıyoruz driverını kuruyoruz kullanıyoruz,

Keske sen de o zeki aklini kullansaydin da mesajda AMD degil "Butun teknolojik urunler" yazdigina dikkat etseydin. Keske en basindan beri "Evet, AMD'nin sorun cikarma orani NVIDIA'ya gore cok daha yuksek" dedigimi okusaydin. Keske sana "sorun yasamiyorsun" demedigimi "sen yasamis olabilirsin ama bunun AMD sorunlu demeye yetmeyecegini" anlatmaya calistigimi anlasaydin. Gerekli mesajimi asagida bulabilirsin.

@Geraltın kılıcı butun teknolojik urunler = kumar. Biz Allah degiliz, insaniz. Kusursuz bir sey uretemiyoruz. NVIDIA'da sorun yasama oranin %0.1'se AMD'de %1'dir, tek fark bu. NVIDIA alacak paran varsa ne ala, senden once ben sana al derim zaten. 4090'a rakip bile yok piyasada. Paran yoksa da yapacak bir sey yok. Ya bariz daha gucsuz, daha az bellekli NVIDIA alacaksin ya da seve seve risk.
Risk kismini ozellikle vurguladim. Arkadas risk almak istemedigini soyledigi icin ekledim mesaja.

3 kere art arda sorun yasamis olabilirsin, yasamissindir da. Niye yalan soyleyesin? Ben de 3-4 farkli AMD kart kullandim. Liseden yakin arkadasim 2 farkli AMD kart kullandi. Onun kuzeni su an 6750 XT + 7900X3D sistem kullaniyor. Hic sorun yasamadik. Bu konu icerisinde de boyle kisilerin mesajlari var, defalarca aldiklarini sorun yasamadiklarini soyluyorlar.

Evet, NVIDIA almak cok daha garanti. Evet, NVIDIA hem verimlilikte hem performansta hem de stabilitede cok cok daha iyi ama bu gercek AMD cop, alinmaz, bozuk demek degil.
Halbuki forumlarin amaci zaten sorun cozmek. Forumda zaten sorunlu kisileri gorursun. Sorun cozmek icin girilen bir yerden dogru duzgun veri toplayamazsin.
Bu da istatistik, veri bilimi icin onemli bir nokta. Sorun yasamayan kullanicilarin forumda isi yok zaten.

Anlatabildim mi derdimi guzel insan? Gecmis olsun, keske sorun yasamasaydin. Iyi ki parani geri alabilmissin.

Ak partili değilim ama deyip akpartiyi savunanlara benziyor açıklaman. Bizde mühendis falan değiliz kartı slota takıyoruz driverını kuruyoruz kullanıyoruz,

Ya güzel kardeşim, verdiğin örnek o kadar saçma ki, gerçekten yani adam normal fikrini söylese bile laf atıyorsunuz, ben sizi anlamıyorum. Evet hali hazır da sorun yaşayanlardan biriyim, evet NVIDIA karta geçince düzeldi mi düzeldi ama sorun yaşamayanlar da var herkesin fikrine saygı duyulması gerekir diye düşünüyorum, zaten alt kısım da arkadaşın dediği gibi forum da sorun yaşamayanın işi yoktur. Kim ne derse desin, NVIDIA AMD kartlara göre daha stabil ve daha çok düşük sorunludur, bana göre (sorun yaşayanlar elbet vardır NVIDIA kartların da) yani sabaha kadar tartışsak aramız da, bir sonuç çıkmayacak demem o ki, gerçekten sorun yaşayanlardan biri olsaydınız ne demek istediğimizi anlardınız, size şöyle örnek vereyim 0 araç alıyorsun 0 almana rağmen fabrika çıkışlı sana kusurlu geliyor, ve uğraşıp duruyorsun arayıp ediyorsun,. 0 Araba alıyorsun fabrika çıkışlı kusursuz ek olarak çok daha iyi geliyor, bu kafadan düşünelim, bu kartlara denk gelen var denk gelemeyen var ne hikmet ise hep biz gelmişiz, fabrikasyon hatalı. Yani en kısa süre de çözülsün diğer sorun yaşayan arkadaşların sorunları, tek önerebileceğim çözüm NVIDIA kartlara geçmeleri bütün çözümleri deneyip, çözülmedi ise.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.