Detaylar
Kim cevapladı?Burada AMD ekran kartı ile ilgili öyle şeyler söylerim ki... AMD gelir beni dava eder.
Benim önceki kartım AMD ve 4 GB VRAM’i vardı. Hayattan öyle soğuttu ki… Her güncellemede bambaşka sorunlar yaşıyordum. Stutter falan oluyordu. Oyunu alta alıp geri dönünce kart çöküyordu. Hatta durduğu yerde bile çöküyordu. Kafayı yedirdi bana. Daha stabil çalışan eski bir sürüm buldum, onunla idare ettim. Bir de Stellar Blade falan oynamaya çalıştım o kartla ben. Bir daha asla AMD ekran kartlarına bulaşmak istemiyorum. Asla, asla, asla.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Amd işlemcileri iyi sorun ekran kartlarında.Intel gibi karizmasını batıracak. O kadar sorunluysa oyun konsollarında niye AMD seçtiler?
Blackraven
Üstün
Bunun muridlikle ilgisi yok. Niye kimse işlemcilerine laf etmiyor? Ekran kartları da iyi çıkmaya başladığı an kimse NVIDIA'nın yüzüne bakmaz.
AMD Ryzen serisi çıkardığı ilk senelerde işlemciler yine aynı işlemciler olduğu halde bu önyargının kırılması yıllar sürdü. Hala bile işlemci dediğin Intel olur diyen azımsanmayacak bir topluluk var.
Bunun muridlikle ilgisi yok. Niye kimse işlemcilerine laf etmiyor? Ekran kartları da iyi çıkmaya başladığı an kimse NVIDIA'nın yüzüne bakmaz.
Sana öyle geliyor.
yusufumm07
Üstün
Olsun sonuçta şuan iyi durumda işlemci tarafında bir gün kart tarafında da iyi duruma gelecektir. Ne kadar sürer bilinmez tabi.AMD Ryzen serisi çıkardığı ilk senelerde işlemciler yine aynı işlemciler olduğu halde bu önyargının kırılması yıllar sürdü. Hala bile işlemci dediğin Intel olur diyen azımsanmayacak bir topluluk var.
Blackraven
Üstün
Arızalanan tüm kartlarım amd… başka fıkraya gerek yok.
Benim de arızalanan tüm kartlarım NVIDIA. Başka fıkraya gerek yok. Üstelik fiziki olarak yanan ilk ekran kartını da NVIDIA son 2 nesilde üretmeyi başardı haklarını yememek lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet