AMD hakkında genelleme yapanların birçoğunun, RX 500 gibi sorunlu serisini kullanıp bırakan kişiler oluyor genelde. Marka fark etmeksizin, seçerek ürün almak gerekiyor. Her markanın sorunlu ürünü olur illaki.

Benim önceki kartım AMD ve 4 GB VRAM’i vardı. Hayattan öyle soğuttu ki… Her güncellemede bambaşka sorunlar yaşıyordum. Stutter falan oluyordu. Oyunu alta alıp geri dönünce kart çöküyordu. Hatta durduğu yerde bile çöküyordu. Kafayı yedirdi bana. Daha stabil çalışan eski bir sürüm buldum, onunla idare ettim. Bir de Stellar Blade falan oynamaya çalıştım o kartla ben. Bir daha asla AMD ekran kartlarına bulaşmak istemiyorum. Asla, asla, asla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun muridlikle ilgisi yok. Niye kimse işlemcilerine laf etmiyor? Ekran kartları da iyi çıkmaya başladığı an kimse NVIDIA'nın yüzüne bakmaz.

AMD Ryzen serisi çıkardığı ilk senelerde işlemciler yine aynı işlemciler olduğu halde bu önyargının kırılması yıllar sürdü. Hala bile işlemci dediğin Intel olur diyen azımsanmayacak bir topluluk var.

AMD Ryzen serisi çıkardığı ilk senelerde işlemciler yine aynı işlemciler olduğu halde bu önyargının kırılması yıllar sürdü. Hala bile işlemci dediğin Intel olur diyen azımsanmayacak bir topluluk var.
Olsun sonuçta şuan iyi durumda işlemci tarafında bir gün kart tarafında da iyi duruma gelecektir. Ne kadar sürer bilinmez tabi.

AMD-ATi nin HD-R7-R9-RX tüm serilerini kullanmış birisi olarak, Nvidia candır diyorum. Kırmızıyla test ettim, yeşil her zaman kazandı. 💚

Arızalanan tüm kartlarım AMD… başka fıkraya gerek yok.