Detaylar
Kim cevapladı?Çünkü şimdiden bazı oyunlarda sınırda bile.
AMD üst segmenti saldı çünkü parası olan NVIDIA alıyor.
Hocam ben katilmiyorum fiyat performans olarak cok iyi tabii ustune bitaz daha koyup RTX 5070 Ti alinir ama baksa ülkelerde fiyatlar farkli.
Ve bazi oyunlarda dediginiz %1'lik oyunlar tamamen gelistiricilerin tembelleginden kaynakli.
D4C
Uzman
DDR4 hocam, 2 kartı da aynı sistemde kullandım.Sorun yaşamadığınız sistem hangisi? Ben de DDR4 AM4 tarafında RX 6600 ile sorun yaşamadım ama DDR5 ve AM5'te cok sorun yaşadım
Var mı, yok mu hocam şimdi?Eğer ki AMD hep denilen driver, stabilite sorunlarını en aza indirgerse bu fiyatlarla çok iyi olur kullanıcı için.
PC kasıyor. AMD ekran kartı driver güncellemedim 5 aydır. Ben çözemedim Caner abi. AMD pişmanlık.
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz şansla ilgili. Ben 570 kullandım birkaç yıl . Sorun çıkıyordu bazen kareli ekran falan. 6700 XT geçtim 0 sıkıntı.PC kasıyor. AMD ekran kartı driver güncellemedim 5 aydır. Ben çözemedim Caner abi. AMD pişmanlık.
- Makaleler
- 4
Zannetmiyorum.
- Makaleler
- 3
Ben de zaman ayarlı URL atarım, NVIDIA'nın saçma sapan driver hatalarının anlatıldığı bir videodanZaman ayarlı URL atıyorum, lütfen ilgili bölümü sonuna kadar izleyin. Bu kadar kesin ve emin konuşurken elinizde bir kaynak var mı? Artık bir sorun olmayan şeyde insanlar neden sorun yaşıyor?
AMD hala NVIDIA'ya göre daha problemli, orası ayrı tabi. Evimde 9060 XT var, Dying Light 2'de RT açınca oyun çöküyor, DX11 modunda sorun olmuyor. Cronos The New Dawn da kartı ilk aldığımda yine RT açınca çöküyordu, şansıma 1-2 saate güncelleme çıktı ve sorun büyük oranda çözüldü. Kalan küçük oran da 2-3 saat oynayışta 1 kere çöktü. Büyütülmeyecek kadar nadir bir sorun diyebiliriz. BF6'da da nadiren çöküyordu.
Memnun muyum? Memnunum. Güncel oyunlarda sorunlar çok nadir/updatelerle hızlı çözüyorlar ve fiyatı ucuz. 5080 alacak bütçem yoksa her türlü AMD devam.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-