Mantıklı düşünülmeye çalışıldığında AMD'nin NVIDIA'nın pazar payını kapmak için tüm kartlara FSR'yi getirdiğini düşünmek lazım. Fakat bence pratikte bu olmuyor tabii AMD halen bu işe devam ediyor. Aslında düşündüğü şey olsa yani "pazar payı" artsa bence NVIDIA benzeri donanım tabanlı bir şeyler yapacak gibi.

Bence de bu iş en fazla bu kadar olur bir sonraki kartım muhtemelen NVIDIA olacak yapacak bir şey yok.

@Falconpolat

NVIDIA tamam yeri geliyor kazık atıyor yeri geliyor sadece belirli kartlara bir şey veriyor ama sürekli zamanında kartlarında bulunabilecek bazı özellikleri de veriyor kartlara. AMD öyle değil.

HAGS desteği sadece 7000 serisinde, Asıl kartlarda olması gereken anti-lag+ 7000 serisinde, NVIDIA'nın 20, 30, 40 serilerinde olan "Video Super Resolotion" 7000 serisinde, AFMF niye geldi neden geldi bilen yok, FSR 3'ün donanıma bağlı olmaması çok sorun yaratıyor.

Yani bu saydıklarım, AMD'nin yıllarca ekran kartı üretmesine rağmen kendini halen daha ileri görüşlü yapmamış olmasını kanıtlıyor. Bırak geç gelmesini çalışmıyor bile adamakıllı.

Silmeden okudum hocam. Dediğin şey için 2-3 bir şey edeyim dedim.

Sadece 7000 serisinde olmaları da bir şeyi değiştirmiyor.

Son düzenleme:
@Falconpolat

NVIDIA tamam yeri geliyor kazık atıyor yeri geliyor sadece belirli kartlara bir şey veriyor ama sürekli zamanında kartlarında bulunabilecek bazı özellikleri de veriyor kartlara. AMD öyle değil.

HAGS desteği sadece 7000 serisinde, Asıl kartlarda olması gereken anti-lag+ 7000 serisinde, NVIDIA'nın 20, 30, 40 serilerinde olan "Video Super Resolotion" 7000 serisinde, AFMF niye geldi neden geldi bilen yok, FSR 3'ün donanıma bağlı olmaması çok sorun yaratıyor.

Yani bu saydıklarım, AMD'nin yıllarca ekran kartı üretmesine rağmen kendini halen daha ileri görüşlü yapmamış olmasını kanıtlıyor. Bırak geç gelmesini çalışmıyor bile adamakıllı.

Silmeden okudum hocam. Dediğin şey için 2-3 bir şey edeyim dedim.

Sadece 7000 serisinde olmaları da bir şeyi değiştirmiyor.
Bu AW2 de çalışmıyor sanırım mod artık.