Hayır, sorunumu çözmenizi bekliyorum. Kartın sizde sorunsuz çalışması bir şey ifade etmiyor. Benim sistemimde sorunsuz çalışması gerekiyor. Çözecekseniz çözün, çözmeyecekseniz uzatmayalım.
Ha diyorsan ki sorun ekran kartında değil, şu parçanda. Onu test edelim. Ki ettim de, her şey sorunsuz.
Normalde sosyal medya fark etmemeksizin böyle konuşan birini görünce (heleki üslubu kötüyse) engelleyip geçiyorum. Fakat yer forum olunca tartışmayı bırakıp gidemiyorum.
Buradaki asıl mesele, bu sorunu yaşayanlar ya da AMD almayı düşünüp sorunu merak edip araştıranlar Google'da arttıkları zaman ya Technopat çıkıyor ya da Techolay. Birisi bu konuya girdiklerinde "ya bu sorunları abartıyorlar heralde" diyebilirler. Tercih onların tercihi ancak bir forum üyesi olarak hele ki kendi açtığım bir konum olunca okuyanları uyarmış olmak isterim.
Ben kimsenin görüşünü değiştirmeye çalışmıyorum, çünkü umurumda değil. İsteyen istediğine inansın; biri kalkıp dünya düzdür dese de umursamam, işsiz miyim ben başkasının doğru/yanlış fikrini değiştirmekle uğraşacağım.
Sizin diğer görüşlere yapacağınız en doğru hareket, insanların görmesi için sorununuzu kısaca anlatmanız ki zaten sizin bir konunuz var, kısaca karşıt görünüşünü söyleyip linkini verip geçin. Bu kişilerle tartışmanın bir anlamı yok, bu insanların derdi yaşadığımız bu stres verici sorunu çözmek değil, empati hiç değil.
Merhaba, aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistemim var. Oyunlarda sürekli stutter sorunu yaşıyorum. Oyun sürekli takılıyor. Bazı oyunlarda aşırı fazla olurken bazılarında nadiren oluyor. Aşırı fazla stutter yaşadığım oyunlar CoD: Ghosts, Hellblade ve dahası... Cyberpunk ve Witcher 3'te...
techolay.net
Tartışmayı devam ettirmeyin lütfen. Yaptığınız şey düz duvara bağırmak gibi.
Türkiye'deki firmaların mesele garanti olunca nasıl yan çizdiklerini görüyorsunuz. Bütün paramı harcayıp zar zor aldığım sıfır sisteme masraf mı yapacağım?
Hayır, sorunumu çözmenizi bekliyorum. Kartın sizde sorunsuz çalışması bir şey ifade etmiyor. Benim sistemimde sorunsuz çalışması gerekiyor. Çözecekseniz çözün, çözmeyecekseniz uzatmayalım.
Ha diyorsan ki sorun ekran kartında değil, şu parçanda. Onu test edelim. Ki ettim de, her şey sorunsuz.
Hocam ekran kartı benim sistemimde sorunsuz çalışırsa ama sizin sisteminizde sıkıntlı çalışıyorsa burada diğer sistem parçalarından şüphe etmek gerekmez mi?
Hocam yaşadıkları sorunları inkar etmiyorum evet yaşamış olabilirler ben çözüm önerilerimide söyledim, ben diyorum ki sorun yaşadığı için bütün AMD'ye çöp demeleri, kızdığım tek nokta burası, 10 yıldır donanımların içindeyim bir sürü AMD ekran kartı kullandım.
Hocam AMD ekran kartı pazarında kötü bir firma. Zaten pay olarak da geride olmasının bir sebebi var. Bir insan NVIDIA'ya geçtiğinde bu tarz sorunları %0.1 yaşarken AMD'de bu sorunlar özellikle 6xxx serisinde %2-3 hatta %5 civarlarına dahi çıkabiliyor. Bunu da kullanıcı yaşamak istemiyor. Şahsen ben bu durum ve birkaç hatadan dolayı RX 6600XT'yi iade edip 4060 aldım. Bu arada hocam sorun zaten 5xx serisinde ve 5xxx serisinde yok. 6xxx ve kısmen 7xxx serisinde var. Tabii 7xxx serisinde çok az.
@Caner Uncu@Geraltın kılıcı isin karistigi noktayi tane tane anlatayim. Star Wars seven forum kullanicisin soyledikleri:
Siz sorun yasiyorsunuz, evet. Sorun yasayan baskalari da var, evet.
Bu sorunlar cozulmuyor, evet. Hatanin sebebi baska parcayla uyumsuzluk olsa bile bu AMD'nin kabahati, sizin degil. Evet.
En cok kafanin karistigi nokta. AMD sorunlu demek dogru degil, NVIDIA'ya gore sorun cikarma ihtimali daha yuksek demek dogru olan cunku AMD kullanip sorun yasamayan zibilyon kisi var.
Yani size sorun yasamiyorsunuz, AMD mukemmel iddiasinda bulunulmuyor, siz ve forumda gordugunuz 5-10 kiside problemin olmasi butun AMD kartlari sorunlu yapmadigi gibi bizimkilerin sorunsuz olmasi da AMD'yi kusursuz yapmiyor. Ortada sorun cikarma orani var ve bu oran NVIDIA'ya gore daha yuksek, cok daha yuksek. Hepsi bu.
Paraniz varsa NVIDIA alin diye de soyluyoruz ikimiz de. Umarim anlasilir olmustur bu sefer.