Kime satayım, kaça satayım…Hem belki sorunsuz çıkar nereden bilelim.

Siz atmasanız ben bu videoyu atacaktım, piyasa tamamen ikiye ayrılmış durumda ama, kimisi sakın diyor kimisi alın diyor bende anlayamadım.

Ben de aynı durumdayım ama almış halde. Nebi hocamızın yorumu çok hoşuma gitti. Birkaçı sorunlu diye hepsinin sorunlu olmayacağını söylüyor.

İkisi de kusursuz değil ancak AMD ekran kartlari NVIDIA'ya göre çok daha fazla şikayet alıyor. Bu gerçeği kabul etmeyen AMD fanıdır.

Evet, AMD zaten optimizasyon olarak geride. Ama sorun yaşayacak mıyım, önemli olan o. Herkesten 9070XT kullanan tanıdıkları varsa etiketlemelerini rica ediyorum. Bir kullanıcının fikri benim için çok önemli.

Ekleyeyim, arkadaşıma da 9070 XT Taichi aldırdım, çok memnun kaldı.
evet işte,şans işi ve kendi kaderimi bilemiyorum.Mesela recep hocamız da berbat bir deneyim yaşamış,nebi akgün hocamız ise hiç sorun yaşamadığını söylüyor.

Anakartı almadıysan hala ikisi arasından Tomahawk öneririm.

Anladım hocam. SSD olarak ne önerirsiniz? Bir de bu driver sorunları konusunda benim sorun yaşayacağımı düşünüyor musunuz bu parçalarla?

Anakartı almadıysan hala ikisi arasından Tomahawk öneririm.

Anladım hocam. SSD olarak ne önerirsiniz? Bir de bu driver sorunları konusunda benim sorun yaşayacağımı düşünüyor musunuz bu parçalarla?