Haftalık AMD NVIDIA tartışma başlığı açılmış. Ben kullandım sıfır sıkıntı yaşadım kuzenim kullandı sıkıntı yaşadı kartı paketledi iade etti gitti NVIDIA aldı hayatına devam ediyor. Bu muhabbet gereksizce uzatılıyor bence. %99'umuz zaten elektronik ürünleri online söylüyor ve kanuni olarak 2 hafta içinde iade hakkımız var. Alırsın kartı 2-3 test yaparsın sonra oyunlarında denersin bakarsın %0.01'lik sıkıntı size denk gelmiş mi diye geldiyse iade edersin gelmemişse kullanırsın maksimum 2-3 gün sürecek bir olay silsilesi bu karşılığında işe aşağı yukarı %20 fiyat tasarrufu ve fazla performans alıyorsun.

İlerleyen zamanlarda sorun yaşama olasılığınız yüksek, Ne zaman sorun çıkacağı belli olmaz AMD de. AMD kartlar NVIDIA kadar uzun ömürlü değil maalesef.
hocam yanlış anlama ama sen şuan fanboyluk yapıyorsun.Attığın bütün yorumlar çok karamsar ve desteklediğin tarafı çok net belli eden yorumlar.Adam sorun yaşamadım diyor,sen niye çıkacak çıkacak kafasındasın?Şunu da unutma ki,sorun çıkan birinin çıkmayan birine göre konu açma şansı çok çok çok daha yüksek.

Haftalık AMD NVIDIA tartışma başlığı açılmış. Ben kullandım sıfır sıkıntı yaşadım kuzenim kullandı sıkıntı yaşadı kartı paketledi iade etti gitti NVIDIA aldı hayatına devam ediyor. Bu muhabbet gereksizce uzatılıyor bence. %99'umuz zaten elektronik ürünleri online söylüyor ve kanuni olarak 2 hafta içinde iade hakkımız var. Alırsın kartı 2-3 test yaparsın sonra oyunlarında denersin bakarsın %0.01'lik sıkıntı size denk gelmiş mi diye geldiyse iade edersin gelmemişse kullanırsın maksimum 2-3 gün sürecek bir olay silsilesi bu karşılığında işe aşağı yukarı %20 fiyat tasarrufu ve fazla performans alıyorsun.
aynı fikirdeyim ama bazı insanlar çok karamsar.Bir de kuzeninizin iade süreciyle ilgili bilginiz var mı,varsa tam olarak nasıl ilerledi anlatır mısınız?2 hafta süresini geçtim ama karta sadece açtım baktım ve geri koydum.

Kime satayım, kaça satayım…hem belki sorunsuz çıkar nereden bilelim.

Ben de aynı durumdayım ama almış halde. Nebi hocamızın yorumu çok hoşuma gitti. Birkaçı sorunlu diye hepsinin sorunlu olmayacağını söylüyor.

Hocam bende yakın zamanda sistem dizeceğim inşallah da, hem RX 9070 XT hem de RTX 5000 serisi için sürekli problem çıkıyor, kimse anlamış değil ama her kafadan da ayrı ses çıkıyor.

Aynı fikirdeyim ama bazı insanlar çok karamsar. Bir de kuzeninizin iade süreciyle ilgili bilginiz var mı, varsa tam olarak nasıl ilerledi anlatır mısınız? 2 hafta süresini geçtim ama karta sadece açtım baktım ve geri koydum.

Süreç derken? Ürünü kutusuna koyuyorsun ve iade kodu alıp ürünü beğenmedim diyerek iade ediyorsun.