- Makaleler
- 3
PBO açarak bunu yapıyorsun zaten.AMD Zen 5 için TDP musluğunu açacak diye duydum, isterseniz araştırın.
PBO açarak bunu yapıyorsun zaten.AMD Zen 5 için TDP musluğunu açacak diye duydum, isterseniz araştırın.
Bilmiyordum. İyi o zaman belki alınabilir.Intel Arrow Lake yeni node ile üretileceği için çok daha az güç tüketecek. Intel ayrıca Arrow Lake için kararlılık garantisini de verdi. Bunu da belirteyim.
Bunu bir sürü kişiye OC yapmış birine söylüyorsun
Yani?
Zorlama istersen.
Hala cevap bekliyorum. Ortaya atıp niye kaçmaya çalışıyorsun ki? Madem biliyorsun bir şey de anlat ki biz de öğrenelim, gerekirse de yorum yapalım.
intel 13. ve 14. nesil ilk çıkacagı zaman da bir çok şey söyledi. intel söyledi diye bu kadar güvenmezdim. Ama bu demek degil ki illa ki sorunlar bozuk işlemci cikaracaklar.Intel Arrow Lake yeni node ile üretileceği için çok daha az güç tüketecek. Intel ayrıca Arrow Lake için kararlılık garantisini de verdi. Bunu da belirteyim.
Intel, direkt TSMC'ye geçecek 15. nesilde. Çok ileri atılımlar göreceğimize inanıyorum.intel 13. ve 14. nesil ilk çıkacagı zaman da bir çok şey söyledi. intel söyledi diye bu kadar güvenmezdim. Ama bu demek degil ki illa ki sorunlar bozuk işlemci cikaracaklar.
Ben senin yerinde olsaydım beklerdim. 9000 serisinin performansıni beğenmedim ve inteli taniyorsam bu boşlugu iyi değerlendirmek için uğraşacak. Amd intel'e yetişeyim diye verimlilik adi altında çıkarttığı 9000 serisi islemcilerin tdp değerleri oynarsa zaten tam bi fiyasko olur. Ne diye cikti derim ben bu 9000 serisi. Bu dediklerim bir senaryo ama yaşanmayacak diyemeyiz![]()