İddia Amerika İran'a nükleer mi atacak?

Nükleer caydırıcılık varken aklı olan öyle bir hamle yapmaz.

Hocam her nükleer öyle çok güçlü değil. Taktik nükleer silahlar daha çok küçük hedefleri vurmak için geliştirilmiş silahlar.

Hocam her nükleer öyle çok güçlü değil. Taktik nükleer silahlar daha çok küçük hedefleri vurmak için geliştirilmiş silahlar.

Ayarlanabilir başlıklar sandığınızdan çok daha güçlü. Serpinti olayına girmiyorum bile; kullanılmama sebebi nesilleri tehdit edebilmesi.

Hiroşima'ya atılanı bile atsan ayvayı yersin. O dediklerin belki şu an hiroşima'nın en az 10 katı güçtelerdir.

Bazı kaynaklar öyle bir ihtimalin olabileceği hakkında konuşuyor Trump'ın söylemleri de destekler gibi. Ne düşünüyorsunuz?
Nükleer yerine bir sürü kullanılabilecek insanlık suçu sayılan ve nükleerden bile fazla etki bırakabilecek tür bombalar var. Nükleer Silahlar sadece caydırıcılık amaçlı kullanılıyor. Hiçbir ülkenin kullanmaya cesaret edeceğini sanmıyorum. Trump'ın dediklerinin bir önemi yok.

Hiroşima'ya atılanı bile atsan ayvayı yersin. O dediklerin belki şu an hiroşima'nın en az 10 katı güçtelerdir.

Çoğu daha güçlü. En küçüğü bile kilometrelerce serpintiye yol açabilir. Nükleerin şakası yok, korkunç silahlar gerçekten.

Boşuna soğuk savaştan sonra yarısından fazlası imha edilmedi ya.

Aslında nükleer dünyayı dümdüz edeceği için dünya düz olacak gerçekten. Kendi kendini gerçekleştiren kehanet yarattık.

Atacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…