3035

Yetkin
Maccabi Tel Aviv- Ajax maçında israilli taraftarlar Gazze'de yaşanan insanlık dramı ile dalga geçip ve İspanya'daki sel felaketinden dolayı stadyumda 1 dakikalık saygı duruşunda saygısızlık yapıp, tezahürat ve yasadışı havai fişek kullandılar.

Maç sonunda Ajax taraftarları İsrailli taraftarları linç etti.

Kaynaklar

Son düzenleyen: Moderatör:
20241108_172031.webp

Umarım iki tarafa da gerekli cezayı verirler. Dayak atanlar da huzuru bozanlar da suçlu. AB vatandaşı olmayanı da sınır dışına yollamak gerekli. İspanya’daki selde ölenlerin ne suçu var?

Çok gariptir ki benim okuduğum kaynakta açıkçası bunların hiçbiri yoktu. Attığın videoda da Yahudilerin herhangi bir kışkırtma yaptığını görmekte zorlanıyorum. Her maçta olabilecek ıslıklar duyuyorum ben. Video çeken kişi neden çekmiş onu da anlamakta göçü çektim dediğim gibi videoda en ufak bir sıkıntı bile göremedim açıkçası.

Adamlar zaten bunları dövecekmiş, adamlar zaten bunlara saldıracakmış planlı bir saldırı yapmak için hazırlanmışlar bunun için de öncesinde boş boş bir video kaydetmişler gibi geldi bana açıkça. Ha buna meydan dayağı demek de ne kadar doğru o da tartışmalı bence. Sokakta insanları tek tek avlayıp dayak atmak çaldıkları ıslığın karşılığı mı oluyor?

Bir de Ajax taraftarları demişsin ama ben videolarda Ajax taraftarları göremedim açıkçası. Burada daha çok gördüğüm şey belli bir dini kimliğe mensup insanlar tarafından hedefli saldırılardı, ikinci Dünya Savaşı'nda Nazilerin yaptığı gibi.

Yorumu biraz daha genişletmekde fayda var: Kendi ülkesinde rahat durmayanlar batıya kaçıyor. Kendi ülkesini b*k edenler batıya kaçıyor. Ondan sonra gittikleri batılı ülkelerde de rahat durmuyor. Rahat herhalde bir yerlerine batıyor diye düşünüyorum, etrafa saldırmaya başlıyorlar kuduz olmuş gibi.

Çok gariptir ki benim okuduğum kaynakta açıkçası bunların hiçbiri yoktu. Attığın videoda da Yahudilerin herhangi bir kışkırtma yaptığını görmekte zorlanıyorum. Her maçta olabilecek ıslıklar duyuyorum ben. Video çeken kişi neden çekmiş onu da anlamakta göçü çektim dediğim gibi videoda en ufak bir sıkıntı bile göremedim açıkçası.
Stadyumdaki İspanya için 1 dakikalık saygı duruşunda bozgunculuk yapıyorlar, olan bu.

Benim gördüğüm de buradan başlıyor olay hangisi gerçek bilmem.

Adamlar zaten bunları dövecekmiş, adamlar zaten bunlara saldıracakmış planlı bir saldırı yapmak için hazırlanmışlar bunun için de öncesinde boş boş bir video kaydetmişler gibi geldi bana açıkça. Ha buna meydan dayağı demek de ne kadar doğru o da tartışmalı bence. Sokakta insanları tek tek avlayıp dayak atmak çaldıkları ıslığın karşılığı mı oluyor?

Bir de Ajax taraftarları demişsin ama ben videolarda Ajax taraftarları göremedim açıkçası. Burada daha çok gördüğüm şey belli bir dini kimliğe mensup insanlar tarafından hedefli saldırılardı, ikinci Dünya Savaşı'nda Nazilerin yaptığı gibi.

Yorumu biraz daha genişletmekde fayda var: Kendi ülkesinde rahat durmayanlar batıya kaçıyor. Kendi ülkesini b*k edenler batıya kaçıyor. Ondan sonra gittikleri batılı ülkelerde de rahat durmuyor. Rahat herhalde bir yerlerine batıyor diye düşünüyorum, etrafa saldırmaya başlıyorlar kuduz olmuş gibi.
Daha güvenilir bir kaynak buldum. Maçtan önce Arapları aşağılayarak bayağı bir kışkırtmışlar ama videoların tarihleri doğrulanamamış. Videolar yalansa ve güncel olmasa bile ortada bir şeyler dönmüş.

Gidip bir insanı dövmek ne olursa olsun yanlış. Huzuru bozmak da yanlış. Spor, bunun yeri değil ama en çok pislik orada dönüyor. Belirli bir grubun Filistinlileri sevmediği açık fakat birkaç kişi sebebiyle tüm İsraillileri de böyle aşağılamak ve onları dövmek, ondan da kötü. Nazi kafasında olanlar yine Avrupa’da dolaşmaya başlıyorlar.

Stadyumdaki İspanya için 1 dakikalık saygı duruşunda bozgunculuk yapıyorlar, olan bu.
Evet, onu anladım da o kadar an varken İspanyollar için ayrılan zamanda yapılması rezillik.

Son düzenleme:
Daha güvenilir bir kaynak buldum. Maçtan önce Arapları aşağılayarak bayağı bir kışkırtmışlar ama videoların tarihleri doğrulanamamış. Videolar yalansa ve güncel olmasa bile ortada bir şeyler dönmüş.

Gidip bir insanı dövmek ne olursa olsun yanlış. Huzuru bozmak da yanlış. Spor, bunun yeri değil ama en çok pislik orada dönüyor. Belirli bir grubun Filistinlileri sevmediği açık fakat birkaç kişi sebebiyle tüm İsraillileri de böyle aşağılamak ve onları dövmek ondan da kötü. Nazi kafasında olanlar yine Avrupa’da dolaşmaya başlıyorlar.

Evet, onu anladım da o kadar an varken İspanyollar için ayrılan zamanda yapılması rezillik.
@Recep Baltaş "Let's the israel defence forces to küfür the arabs" demiş yahudiler tepki abartılı olsa da sinirlenmeleri haklı ha bir de "sel felaketi ispanyollar için bu eylemi" yapmaları alakası ne? Ama ciddi tahrik var ve cidden Gazze'de soykırım var. Ayrıca kendi ülkelerini geliştirmek İslam dininde hadis ve Kuran'da övülen ve büyük sevabı olan bir şeydir ayrıca İsrail en dindar gelişmiş ülkelerdendir ve kısmı "yahudi şeriatı" uygulanır. Yani araplar biraz sert tepki vermişler yanlış zamanda ama tamamen suçlu değiller.

Rus kulüplerini ve milli takımlarını 4 sezondur her türlü UEFA turnuvasından men ettiler. Belki de 2026 Dünya Kupası'ndan da men edecekler. Şu İsrail'e halen turnuvalarda yer veriyorlar. Şaka gibi.