anthea

Uzman
ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi anakartıma MSI A850G güç kaynağından gelen 24 pin kablosunu tam takamadım, çıt etmedi. Biraz daha ilerlemesi lazım ancak zorladığımda anakartı kırmaktan korkuyorum. Anakart kasa içerisinde vidalı halde. Anakartın arkası hani dümdüz olsa oradan elimle destek yapacağım ancak onu da yapamam sanırım. Tavsiyesi olan var mı? Anakartı söküp kenarda kutu üstünde falan mı yapmalıyım? Şu an kartı çıkaramam da sanırım 😞

ASUS TUF gaming B650 Plus Wi-Fi anakartıma MSI A850G güç kaynağından gelen 24 pin kablosunu tam takamadım, çıt etmedi. Biraz daha ilerlemesi lazım ancak zorladığımda anakartı kırmaktan korkuyorum. Anakart kasa içerisinde vidalı halde. Anakartın arkası hani dümdüz olsa oradan elimle destek yapacağım ancak onu da yapamam sanırım. Tavsiyesi olan var mı? Anakartı söküp kenarda kutu üstünde falan mı yapmalıyım? Şu an kartı çıkaramam da sanırım 😞

Sökmene gerek yok pinlere bak içine girdiyse tamam veya kendine doğru biraz zorlayabilirsin anlaşılır.

ASUS TUF gaming B650 Plus Wi-Fi anakartıma MSI A850G güç kaynağından gelen 24 pin kablosunu tam takamadım, çıt etmedi. Biraz daha ilerlemesi lazım ancak zorladığımda anakartı kırmaktan korkuyorum. Anakart kasa içerisinde vidalı halde. Anakartın arkası hani dümdüz olsa oradan elimle destek yapacağım ancak onu da yapamam sanırım. Tavsiyesi olan var mı? Anakartı söküp kenarda kutu üstünde falan mı yapmalıyım? Şu an kartı çıkaramam da sanırım 😞

Çıt etmesine gerek boot oluyorsa bir sıkıntı yoktur.

tam girmedi içine. Bu haldeyken daha da bastırmalı mıyım? Arkadan desteklemenin bir yolu yöntemi var mıdır?
Fotoğraf atma şansın var mı yakınından yanından.

Tam girmedi içine. Bu haldeyken daha da bastırmalı mıyım? Arkadan desteklemenin bir yolu yöntemi var mıdır?

Elin altına girmez sanırım kasa yapısına bağlı kartı çok bükmeden bastırabilirsin.

Çıt etmesine gerek boot oluyorsa bir sıkıntı yoktur.

Gene de fayda var hocam anakarta olmayabilir ama ben PSU mu aynı şekilde tam oturmamış fark etmedim. Ama Ark'ta yapmıyordu PC'yi kapatıyordum PSU yapmaz ya bir anda Ark yaptı sistem kapandı açtığımdada start almadı şalter aç kapa sonuç güm.

Dosya Ekleri

• IMG20240914213518.webp
    IMG20240914213518.webp
    137,5 KB · Görüntüleme: 77