Merhaba hocalarım,

Geçen hafta cuma günü aldığım anakartım bugün geldi. Montajını yaptım, her şeyi 3 kez kontrol ettim fakat bir türlü çalıştıramadım. Anakartı işlemciye kadar geri söktüm fakat sadece Ethernet ışıkları yanıyor, onun haricinde en ufak bir fan dönmesi bile olmadı.Ayrıca prize takılıyken kendi kendine chipset kısmı yavaş yavaş ısınıyor.

Yapabileceğim bir şey var mı yoksa iade mi etmeliyim?
  • Anakart: MSI PRO Z690A WIFI DDR4
  • GPU: RX 6700XT
  • CPU: 12400F

Son düzenleme:
PSU'da problem olmadığına göre o zaman anakart arızalı. Değişim talep edebilirsiniz. Ve anakartı ne kadara almıştınız hocam?

Hocam işlemcisiz denedim ama yine olmadı.

Hocam ayrıca mesajımı gördünüz mü bilmiyorum ama anakart prize takılıyken chipset kısmı ısınıyor kısa devre falan olabilir mi?
Kısa devre olsa anakart hiç tepki vermez. Bu durum anakart sağlam olduğunu düşündürüyor.

PSU'da problem olmadığına göre o zaman anakart arızalı. Değişim talep edebilirsiniz. Ve anakartı ne kadara almıştınız hocam?

Kısa devre olsa anakart hiç tepki vermez. Bu durum anakart sağlam olduğunu düşündürüyor.
Hocam hiç tepki vermiyor ki zaten. Defalarca her şeyi söküp takmama rağmen ethernet ışığı hariç hiç bir ışık görmedim. 7500TL'ye almıştım hocam. Aldığım yerde de son üründü mecburen iade edip başka bir anakart alacağım.