Bu soket sizce hasarlı mı yoksa sadece leke mi var? Yeni işlemci takacağım, ne yapmam lazım? Bazı delikler kapalı görünüyor. Sağ alt kısımda ve alt orta kısımda.
Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD wraith stealth prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık wraith stealth prism i takmayacam onun yerine düz wraith stealth modelini takacağım.
Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD Wraith Stealth Prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık Wraith Stealth Prism'i takmayacağım onun yerine düz Wraith Stealth modelini takacağım.
Bu soket sizce hasarlı mı yoksa sadece leke mi var? Yeni işlemci takacağım, ne yapmam lazım? Bazı delikler kapalı görünüyor. Sağ alt kısımda ve alt orta kısımda.
Şeyle temizleyeceğim hocam izopropil alkol ile. Ayrıca bunu sipariş ettim. Bunda da temizleme kiti var, önce bununla deneyeceğim. Önce hava mı vurayım? Evde var hava makinesi. Vurmadan önce bir şeyleri sökmeme gerek var mı?
Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD wraith stealth prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık wraith stealth prism i takmayacam onun yerine düz wraith stealth modelini takacağım.