monitortavsiye01

Becerikli
Yer
Adana
Bu soket sizce hasarlı mı yoksa sadece leke mi var? Yeni işlemci takacağım, ne yapmam lazım? Bazı delikler kapalı görünüyor. Sağ alt kısımda ve alt orta kısımda.

20251221_091612.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok anlaşılmıyor ama sadece toz veya termal macun kaçmıştır zannımca. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD wraith stealth prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık wraith stealth prism i takmayacam onun yerine düz wraith stealth modelini takacağım.

Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD Wraith Stealth Prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık Wraith Stealth Prism'i takmayacağım onun yerine düz Wraith Stealth modelini takacağım.

Wraith Prism takabilirsiniz. Sadece çıkartırken çevirerek çıkartmanız gerekiyor işlemcinin çıkmaması için.

Wraith Prism takabilirsiniz. Sadece çıkartırken çevirerek çıkartmanız gerekiyor işlemcinin çıkmaması için.
Yok hocam lanet bir fan. Bir daha asla kullanmam.

Dediğim kapalı delikler ve leke alt kısımda. Sol alttan sağ alta doğru tarayarak giderseniz görürsünüz.

Dediğim kapalı delikler ve leke alt kısımda. Sol alttan sağ alta doğru tarayarak giderseniz görürsünüz.
@Ruindry @2254

Son düzenleme:
Soket hasarlı görünmüyor, gördüğün yerler büyük ihtimalle kir kararma. Basınçlı hava ile temizleyip işlemciyi rahatlıkla takabilirsin.

Şeyle temizleyeceğim hocam izopropil alkol ile. Ayrıca bunu sipariş ettim. Bunda da temizleme kiti var, önce bununla deneyeceğim. Önce hava mı vurayım? Evde var hava makinesi. Vurmadan önce bir şeyleri sökmeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüreğime su serpildi. Çünkü diğer işlemciyi çıkartırken fanla birlikte geldi işlemci ve pinler yamuldu. AMD wraith stealth prism takılıydı. Pinleri düzelteceğim derken kırıldı. Şimdi tekrar işlemci aldım ve takarken pinlerin yamulmasından korkuyorum. Artık wraith stealth prism i takmayacam onun yerine düz wraith stealth modelini takacağım.
Sağ sol yaparak çıkarırsanız bu sorun olmaz. Yerinizde olsam kule tipi alırdım. Sokette sorun yok.