Hep böyle dedik senelerce fakat hep döndüğümüz yerdeyiz. Fakat bu cumhurbaşkanlığında sürprizler olacağını düşünüyorum ya zafer partisi kazanacak ya da refah partisi. CHP'nin kazanmasını son gözle bakıyorum bakalım özgür özel CHP'ye iyi gelecek mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu adama derhal engel olunmalı halen yeni anayasa çıkaracağız diye ahkam kesiyor. Bu ülke babasının çiftliği değil!
Bunu umarım biliyorsunuzdur hocam anayasada çelişen yasalar var ve düzgün bir amayasamız yok. Şu an anayasa değiştirilmeli fakat bu adam değiştirmemeli, cümleleriniz eksik olduğundan yanlış anlaşılma olmaması adına düzelteyim dedim.
Hep böyle dedik senelerce fakat hep döndüğümüz yerdeyiz. Fakat bu cumhurbaşkanlığında sürprizler olacağını düşünüyorum ya zafer partisi kazanacak ya da refah partisi. CHP'nin kazanmasını son gözle bakıyorum bakalım özgür özel CHP'ye iyi gelecek mi?
İmkansız. Yeniden refah iktidar olamaz.
Kaybetmiyor mu? Sadece 2 görsel bırakıyorum.
Dosya Ekleri
Physic
Üstün
Erdoğan kitlesel güç kaybediyor olabilir. Ülke hala onun elinde ve tek imzasına bakar maalesef.
Erdoğan oy kaybetmez cumhurbaşkanlığı seçiminde bile sürpriz olacağını düşünürken her fırsatı düşünüyorum Erdoğan gene iktidara gelebilir yeni cumhurbaşkanlığı seçiminde hiç belli olmaz. Belki herkes CHP kazanır diye düşünür fakat bir bakmışsın zafer partisi kazanmış ya da bir bakmışsın gene Erdoğan kazanır hiç belli olmaz.Bunu umarım biliyorsunuzdur hocam anayasada çelişen yasalar var ve düzgün bir amayasamız yok. Şu an anayasa değiştirilmeli fakat bu adam değiştirmemeli, cümleleriniz eksik olduğundan yanlış anlaşılma olmaması adına düzelteyim dedim.
İmkansız. Yeniden refah iktidar olamaz.
Kaybetmiyor mu? Sadece 2 görsel bırakıyorum.
Bir tarafı dost diğer tarafı düşman bellerseniz tabii ki kazandığınızı sanarsınız. Dostunuz düşmanınızla ittifakını kurmuş size "gözünü yum sürprizim var" diyor.
Forumda muhalefete laf ettiğim için kaç kişiden hakaret yemişimdir bilmiyorum. Keşke her şey sandığınız kadar basit olsa.
Forumda muhalefete laf ettiğim için kaç kişiden hakaret yemişimdir bilmiyorum. Keşke her şey sandığınız kadar basit olsa.
- Makaleler
- 1
Erdoğan kitlesel güç kaybediyor olabilir. Ülke hala onun elinde ve tek imzasına bakar maalesef.
Arkasında kitle olmadan o imazaları atamaz. Bence gereksiz abartıyorsunuz.
Önemli olan AKP'ye laf etmektir gerisi boş. Erdoğan çok mu iyi yönetiyor sanki? Siz hırsıza değil suçu poliste arıyor gibi bir şeysiniz.Bir tarafı dost diğer tarafı düşman bellerseniz tabii ki kazandığınızı sanarsınız. Dostunuz düşmanınızla ittifakını kurmuş size "gözünü yum sürprizim var" diyor.
Physic
Üstün
Bal gibi de atar. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bu yetkiyi ona veriyor.
Tek adam rejimi ile yönetiliyoruz zaten hocam Erdoğan imzalarsa yürürlüğe giriyor zaten. İmzalamazsa iptal edilir.Bal gibi de atar. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bu yetkiyi ona veriyor.