Bunun altindan da Aym'nin kapatilmasi icin bahane falan cikar muhtemelen zaten vekilleri atayan da kendileri bunun altindan drama cikartip kapatmak icin halk destegi almaya calisacaktir. Bu yonetimi ezberledik artik bu Müslüman'lik gorunumu altinda satanizmden baska bir şey degil.

Bunun altindan da Aym'nin kapatilmasi icin bahane falan cikar muhtemelen zaten vekilleri atayan da kendileri bunun altindan drama cikartip kapatmak icin halk destegi almaya calisacaktir. Bu yonetimi ezberledik artik bu Müslüman'lik gorunumu altinda satanizmden baska bir şey degil.

Koyu AKP'li babam bile bugün Özgür Özel'e hak verdi. Artık Erdoğan'ın da eski kitlesi yok. Halk, geç de olsa uyanmaya başlıyor. Ayrıca, AYM'ye kendi adamlarını atadığına dair bir kanıtın var mı? Atıp tutmakla olmuyor.

Emin olmadığın meselelerde böylesi bir üslup yersiz. Seçiliyor işte, ülkenin bağımsız kurumu mu kalacaktı sizce 20 senede?

Ben yok demedim, kanıtı var mı dedim.

Emin olmadığın meselelerde böylesi bir üslup yersiz. Seçiliyor işte, ülkenin bağımsız kurumu mu kalacaktı sizce 20 senede?

Başka var mı? Bu konuyla veya başka isimlerle ilgili.

Güzel şeyler olmuş ama neden olmuş? Alışkın değiliz Cb'nin böyle kısıtlanmasına, yetkilerinin sınırlandırılmasına. Bu işin arkasından bir çapanoğlu çıkmaz umarım.

Ben yok demedim, kanıtı var mı dedim.

Başka var mı? Bu konuyla veya başka isimlerle ilgili.

Aym 300 kişiden değil 15 kişiden oluşuyor, 1 örnek neden yetmedi? https://www.anayasa.gov.tr/tr/mahkeme/yapisi/uyelerin-secimi/#:~:text=Anayasa Mahkemesi onbeş üyeden kurulur,içinden yapacağı gizli oylamayla seçer. Bu adamlar gökten inmiyor Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay'tan TBMM ve Cumhurbaşkanı tarafından belirli koşullarla seçiliyorlar. Saydığım 3 makam bir adamın elinde, TBMM'deki aday seçiminde ise partiler danışıklı dövüş yoluyla aday atama yapıyorlar. Tam detayları hatırlamıyorum ancak son seçimlerinde böyle bir olayın yaşandığını okumuştum, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin.