Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bencede İOS çok daha iyi hocam 1 GB RAM'li GM 8 GO'dan sonra 14 Pro MAX geçtim. Android rezalet 20 saniyede Chrome'u bile açamıyordu pahalı ama bu işi yapıyor hocam daha da Android kullanmam. (!)
İşin makarasını bırakalım Android'i daha çok seviyorum. Google Play Store daha kapsamlı ve APK lazım olduğunda indirip kullanabiliyorsunuz.

O zaman ben de şu an Samsung S3 Mini alayım IPhone 16 ile kıyaslayayım sonra bütün Android'lere laf atayım. :D
Ben ıphone 16 ile mı kıyasladım? Kısaca şöyle diyeyim şu ana kadar 3 telefon kullandım İPhone 6s Plus, Samsung galaxy a7 ve şu an kullandığım İPhone XS Max, iPhone 6s Plus ile Samsung a7 nerdeyse aynı yıl çıktı ve yemin olsun İPhone 6s Plusun tek eksisi kamerasıydı onun dışında memnundum her şeyden.

iPhone 13 kullanıcısı olarak Android de iOS da aynı şeyin laciverti diyorum. iPhone’lar da (en azından düz modeller) kesinlikle parasını hak etmiyor. Şimdi telefon alacak olsam iPhone almak istemem. Alırsam da sırf tüm fotoğraflarım, belgelerin vs. iCloud’da olduğu için alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.