Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben iPhone 16 ile mı kıyasladım? Kısaca şöyle diyeyim şu ana kadar 3 telefon kullandım iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy A7 ve şu an kullandığım iPhone XS Max, iPhone 6S Plus ile Samsung A7 neredeyse aynı yıl çıktı ve yemin olsun iPhone 6S Plus'un tek eksisi kamerasıydı onun dışında memnundum her şeyden.

Eskiden iOS daha iyiydi, tamam. Ancak şu anda ikisi de birbirinden iyi. Ayrıca Android'in kısıtlanmadan kullanılabilmesi sayesinde ister güvenlik ister performans kaygın olmuyor (güncel versiyon ve telefonlar özelinde).

Kanka Apple çok daha iyi ya iPhone 16 PUBG açabiliyorken Samsung J7 Prime açamıyor Apple peak.
Okuduğunu anlamıyor musun? Ben İPhone 16 ile Samsung galaxy a7 i kıyaslamadım İPhone 6s Plus ile kıyasladım.
Ben ıphone 16 ile mı kıyasladım? Kısaca şöyle diyeyim şu ana kadar 3 telefon kullandım İPhone 6s Plus, Samsung galaxy a7 ve şu an kullandığım İPhone XS Max, iPhone 6s Plus ile Samsung a7 nerdeyse aynı yıl çıktı ve yemin olsun İPhone 6s Plusun tek eksisi kamerasıydı onun dışında memnundum her şeyden.

Her zaman,

200.gif

Sizce hangisi daha önde her açıdan? Bence iOS, pahalı diye eleştiriliyor evet pahalı ama gerçekten değiyor, daha önce Samsung kullanmıştım Google'a bastıktan 5 saniye sonra açılıyor yeni olmasına rağmen, iOS daha kullanışlı bana göre.
İOS sizi kapalı bir kutuda kitliyor gibi. Android tamamen açık dünya istediğini yapabiliyorsun. Sadece bu yönünden bile Android önde gibi.

Okuduğunu anlamıyor musun? Ben iPhone 16 ile Samsung Galaxy A7'i kıyaslamadım iPhone 6S Plus ile kıyasladım.

Kardeşim yine hatalasın iPhone 6S Plus döneminin amiral gemisi iken Galaxy A7 16 GB hafızalı düşük segment bir telefondu ki şu an A7'ye Custom ROM kurup basit işlerini halledebilirsin fakat iPhone 6S Plus WhatsApp bile açmayan, en son iOS 15.5 güncellemesini almış bir telefon.

Tabii ki Android.

iOS pahalı falan değil. Diğer ülkelerde iPhone daha ucuzken burada kazık. Bizimkilerde kazık yemeyi iyi severler.

iPhone 6S'in rakibi A7 değil S7'dir. Ve yanlış hatırlamıyorsam S7 gayet iyi bir telefondu.

S7 şu an bile kasma takılma olmadan rahatlıkla kullanılabilecek bir telefon. Daha doğrusu iş görür diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.