Ios iyidir.Sizce hangisi daha önde her açıdan? Bence iOS, pahalı diye eleştiriliyor evet pahalı ama gerçekten değiyor, daha önce Samsung kullanmıştım Google'a bastıktan 5 saniye sonra açılıyor yeni olmasına rağmen, iOS daha kullanışlı bana göre.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Hangi modeli kullandığına göre değişir ancak genellikle Android.
- Makaleler
- 17
Bunu Android'ler de yapıyor bu aradaBen Android'i destekliyorum çünkü Apple yazılım güncellemesi getire getire telefonların performansını düşürüyor ve sonra da bir telefondan güncelleme desteğini kesiyor bu da kullanıcı yeni iPhone alsın diye.
Evet olabilir ama Apple da tek seçeneğin iOS. Telefonun yavaşlamaya mı başladı kur istediğin ROM'u ilk günkü gibi kullan.
Samsung ve Apple hariç bilerek yavaşlatan bir marka görmedim. Benim kaç yıllık Redmi Note 8'im geçen sene kırılmasaydı oyun oynamayan biri olarak hala kullanılabilecek bir durumda olurdu.
- Makaleler
- 17
Aaah ah zamanında Tecno alarak çok büyük hata etmişim adam akıllı ROM da yok mecbur çöp HiOS ROM'u kullanmak zorunda kaldımEvet olabilir ama Apple da tek seçeneğin iOS. Telefonun yavaşlamaya mı başladı kur istediğin ROM'u ilk günkü gibi kullan.
- Makaleler
- 9
Android telefonlar ile iOS telefonları çıkış yılına göre karşılaştırman saçma. Android üreticileri o sene amiral telefon yapıyor, f/p telefon yapıyor. İyi ve daha kötü telefon üretiyorlar kısaca. Apple'ın böyle bir derdi yok. Her sene daha iyi yaptıkları telefonları piyasaya sürüyorlar. (SE sürümünü saymaz isek.)Okuduğunu anlamıyor musun? Ben İPhone 16 ile Samsung galaxy a7 i kıyaslamadım İPhone 6s Plus ile kıyasladım.
Karşılaştırma yapacak isen o sene çıkan en iyi Android telefon ile ona denk olan Apple telefonu karşılaştırman lazım.
Soruna cevabım ise Android. Sebebi basit, özgürlük.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi