1711915836572.webp

Bu ne biçim bir oy bölünmesidir arkadaş ya.

Fatih Erbakan babasının intikamını feci aldı. İYİP tabanının Meral Akşenere kırgınlığı yüzünden oyun çoğu CHP'ye kaydı. DEM'in de yarısı CHP'ye atmıştır muhtemelen, oradan da bir yüzde beş. Sonuç bu oldu. Muhalefeti bile şaşırtan bir seçim oldu.

YRP'nin bu kadar fazla oy almasının sebepleri ise de AKP seçmeninin ekonomiden memnun olmaması ve Necmettin Erbakan'ın ocağında yetişen Tayyip Erdoğan'ın oğluna gereken ehemmiyeti göstermeyip "sen kimsin, sana muhtaç değilim" çekmesi.

Kimse rehavete kapılmasın. YRP ile AKP'nin tekrar yakınlaşmayacağından kimse emin olamaz. Ekonomi duzelirse de AKP'ye ikinci bir kapı görünebilir fakat bu kadar kısa sürede pek etki edemezler. Acı reçete politikaları uygulanıyor ve bu konjektürde ekonomi kısa sürede düzelmez, yaraların sarılması uzun sürecek. CHP tüm zamanların en kurnaz siyasetçilerinden birinin karşısında olduğunu unutmasın. AKP'nin aldığı oyun tamamı RTE hatrina verilen oylar. RTE verdiği kararlar neticesinde kendini yalnızlaştırdı. Bunun ilk adımı ise darbe girişimiyle başlayan referandum süreciydi.

Bundan sonra ise CHP'nin yuzun zaman sonra aldığı belediyelerde çok çalışıp zamanında İstanbul'da yaşanan "Recep Tayyip Erdoğan etkisi"nin bir benzerini yaşatması gerekiyor. Seçmen bir fark görmediği takdirde kararı çabucak değişebilir. Sonuçta adamların desteklediği ideoloji belli.

Türkiye'mize sonucun hayırlı olmasını diliyorum.

Son düzenleme:
Fatih Erbakan ??

Bundan sonra ise CHP'nin yuzun zaman sonra aldığı belediyelerde çok çalışıp zamanında İstanbul'da yaşanan "Recep Tayyip Erdoğan etkisi"nin bir benzerini yaşatması gerekiyor. Seçmen bir fark görmediği takdirde kararı çabucak değişebilir. Sonuçta adamların desteklediği ideoloji belli.
Sonuna kadar katılıyorum.